Zapraszamy do testów nowej wersji v23.06

mipolansk

Wersja z poprawkami została przesłana do TestFlight i niebawem będzie dostępna. Mam nadzieje, że zgłaszane problemy już się nie pojawią.
robertklepacki94

U mnie jest już wszystko w porządeczku ;)
Ale poklikam jeszcze wieczorem :D

A pytanie z innej beczki, czy można by było wprawadzić w apkach/cloud, globalną kolejność kanałów dla danego ID lub całego konta ?
Koszystam z 2 telefonów i tableta i zawsze dodając coś czy zmieniając denerwuje mnie że muszę za kżdym razem na każdym telefonie ustawiać kolejność :D To oczywiście luźna propozycja do rozwarzenia.
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
kurus

mipolansk wrote: Thu Jun 22, 2023 11:59 am Wersja z poprawkami została przesłana do TestFlight i niebawem będzie dostępna. Mam nadzieje, że zgłaszane problemy już się nie pojawią.
Wszystkie kanały i grupy widoczne teraz, nie usuwałem aplikacji, tylko aktualizacja.
kurus

Nie działa u mnie teraz zwijanie i rozwiązanie lokalizacji poprzez dotknięcie belki z nazwa grupy.

Te co miałem przed aktualizacja rozwinięte są rozwinięte a te co były zwinięte są zwinięte
Albert

kurus wrote: Thu Jun 22, 2023 12:44 pm Nie działa u mnie teraz zwijanie i rozwiązanie lokalizacji poprzez dotknięcie belki z nazwa grupy.

Te co miałem przed aktualizacja rozwinięte są rozwinięte a te co były zwinięte są zwinięte
Usuń Appke z testflighta i dodaj na nowo. U mnie po aktualizacji jest niby okey
robertklepacki94

Albert wrote: Thu Jun 22, 2023 5:33 pm
kurus wrote: Thu Jun 22, 2023 12:44 pm Nie działa u mnie teraz zwijanie i rozwiązanie lokalizacji poprzez dotknięcie belki z nazwa grupy.

Usuń Appke z testflighta i dodaj na nowo. U mnie po aktualizacji jest niby okey
Bo poszła już między czasie druga poprawka. U mnie też już działa poprawnie :)
Last edited by robertklepacki94 on Thu Jun 22, 2023 7:25 pm, edited 1 time in total.
kurus

Tak, właśnie zaktualizowałem, była kolejna poprawka dziś, teraz belki zwija Ok.

Wcześniej jeszcze jak chciałem zmienić pozycje kanału poprzez złapania i przesunięcie to była fajna wibracja a teraz jej brak.
mipolansk

kurus wrote: Thu Jun 22, 2023 7:19 pm Tak, właśnie zaktualizowałem, była kolejna poprawka dziś, teraz belki zwija Ok.

Wcześniej jeszcze jak chciałem zmienić pozycje kanału poprzez złapania i przesunięcie to była fajna wibracja a teraz jej brak.
Niebawem wróci :) Jakieś inne jeszcze wibracje zniknęły?
robertklepacki94

Może fajnie by było dodać też wibrację przy kliknięciu w szczegóły kanału :)
LukaszH

Dopiero dzisiaj nagrałem wersję testową i jak narazie wszystko ok. Bardzo dobrze że nie trzeba przesuwać kanału tylko kliknięcie i doszły możliwości szybkiego włączenia/wyłączenia w rgbw czy roletach :)
A chociaż testowo można by dodać odliczanie czasu kanału, jak w scenach ?

Return to “iOS”