Masz na myśli timery ?LukaszH wrote: Sun Jun 25, 2023 12:33 pm A chociaż testowo można by dodać odliczanie czasu kanału, jak w scenach ?
Zapraszamy do testów nowej wersji v23.06
-
-
Dokładnie to jak w cloud załączy się „automat schodowy” - chociaż nie rozumiem czemu tak się to nazywa i równie dobrze timer mógłby być do każdego włącznika.
W tej funkcji mam użytą pompę do podlewania i każdy zraszacz - niestety nie wiem ile czasu zostało z np. 30min jakie ustawiłem. W scenach jest to super pokazane kiedy się zakończy

-
Automat to automat, a timer to timer. Dla timerów będzie prezentacja odliczania czasu.
W sumie jest to już gotowe od jakiegoś czasu ale brakowało nam UI, który też już jest.
W sumie jest to już gotowe od jakiegoś czasu ale brakowało nam UI, który też już jest.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Trochę się zgubiłem bo chyba timery jeszcze nie są wprowadzone. Chodziło mi o "automat schodowy" i ustawiony czas wyłączenia, aby ten czas właśnie odliczało przy kanale. Jeśli implementacja taimerów będzie do pozostałych typów kanałów i wtedy jako całe rozwiązanie wprowadzone, to tylko pozostaje poczekaćpzygmunt wrote: Sun Jun 25, 2023 4:39 pm Automat to automat, a timer to timer. Dla timerów będzie prezentacja odliczania czasu.

-
Odkryłem pewien problem i nie wiem czy jest powiązany z GUI Generic czy to jest dla wszystkich urządzeń także np. Zamela. Jak dodaje się nowe urządzenia do cloud (nawet jak się usunie i doda je ponownie), to dla tego urządzenia znikają ikonki "i" we wszystkich kanałach. Problem można naprawić wracając do wersji oficjalnej gdzie ikonka od razu się pojawia i następnie ponownie instaluje wersję testową, gdzie już ta ikonka jest.
-
Dobrze wychwycone, dzięki. Faktycznie jest błąd, flagi urządzenia się nie zapisują. Będzie poprawione.LukaszH wrote: Mon Jun 26, 2023 11:42 am Odkryłem pewien problem i nie wiem czy jest powiązany z GUI Generic czy to jest dla wszystkich urządzeń także np. Zamela. Jak dodaje się nowe urządzenia do cloud (nawet jak się usunie i doda je ponownie), to dla tego urządzenia znikają ikonki "i" we wszystkich kanałach. Problem można naprawić wracając do wersji oficjalnej gdzie ikonka od razu się pojawia i następnie ponownie instaluje wersję testową, gdzie już ta ikonka jest.
-
A jak można uzyskać dostęp do wersji testowej ?
Chętnie przetestuje
Chętnie przetestuje
-
-
A dziś akurat nowa wersja na testy
widzę że powiadomienia coraz bliżej bo 23.07 już je wspiera 

Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023