gdybym sie sam budował a nie kupował dom od dewelopera , i gdyby to było TERAZ , kiedy jest GKW-01 (będzie za chwilę w sprzedazy) , to na 100% bym o taka rurkę zadbał zebym mógł ten dodatkowy czujnik ( na tym 3 metrowym kablu co od Was dostałem na testy razem z GKW-01 ) mógł wsuwać i wyciągac (w razie uszkodzenia) z tej rurki (oczywiście przyłączając go do GKW-01 na tym kablu). Byłoby super. Niestety tego juz nie zrobię , za dużo by mnie to kosztowało przeróbek. I dla takich ludzi jak ja (a mysle ze jest ich sporo) ktorzy juz nie będa kuć ścian , dobrze byłoby aby w cloud mozna byłoby nie tylko korzystać z tych dwóch czujników z GKW-01 , ale żeby mozna było , Z PEŁNA ŚWIADOMOSCIĄ konsekwencji jakie w tego tytułu wynikają , móc w cloud "spiąć" zewnętrzny czujnik (np THW-01) umieszczony w odpowiednim miejscu na podłodze (tak jak to mam teraz gdzie THW-01 leży sobie na podłodze ). Pomyślcie nad tym żeby nam , użytkownikom... powiedzmy zaawansowanym, taką mozliwość dać . Jesli dobrze pamietam to juz ktoś o tym na forum pisał/pytał o te zewnetrzne czujniki , żeby można je było "spinać" z GKW-01klew wrote: Mon Dec 04, 2023 11:54 am ......................Jeśli dasz tam termometr do podłogi (albo na rurki zasilające/powrót)......................
no dokładnieklew wrote: Mon Dec 04, 2023 11:54 am ..... aby podłoga miała maks 28 stopni, bo inaczej tracimy gwarancje na drewniane okładziny lub panele).

Aha!! i jeszcze jedno , się powtórzę/przypomnę : "dla takich ludzi jak ja (a mysle ze jest ich sporo) ktorzy juz nie będa kuć ścian" pamiętajcie o reakcjach na termostacie/przekaźniku na WŁĄCZ/WYŁĄCZ

dzięki!