? Jeśli pytasz o to co jest na zamel24, to to jest fake. Wygląda na to, że sklep dodał już produkt, ale ceny nie znają, więc dali zaporową. To dość powszechna praktyka w sklepach internetowych.
🩺 GKW-01 Testy
-
-
Ok, ja czekam z niecierpliwością a będę potrzebował 4 sztuki więc się mocno zdziwiłem. A jest znana data kiedy będzie dostępny?
-
To nie wróże niestety sukcesu: w necie mnóstwo jest ciekawych i funkcjonalnych urzadzeń z przedziału 200-260 (droższe oczywiście tez sa).
Swoją drogą tik tak tik tak;)
-
Czy głowice do grzejnika też już są obsługiwane przez Suple? Czy jakiś producent planuje wydać?
-
Myślę, że zaraz za wydaniem termostatu Zamel powinien się postarać o głowice, bo inaczej to rynku nie zwojuje
-
Ale termostaty już supla wspiera to głowicy termostatycznej nie wspiera? Jeśli nie to jest w planach? Bo tego ostatnio brakuje mi jako smart
-
Tak, wielu osobom tego brakuje.Sk_uter wrote: Wed Jan 31, 2024 5:21 pm Ale termostaty już supla wspiera to głowicy termostatycznej nie wspiera? Jeśli nie to jest w planach? Bo tego ostatnio brakuje mi jako smart
Soft powinien głowicę ogarnąć, przynajmniej w podstawowym zakresie. Trzeba by pewnie dodać obsługę jakiegoś algorytmu sterowania 0-100% (obecnie jest on/off). Poza tym to co jest obecnie, jest nastawione raczej na zasilanie z sieci, a nie z baterii.
Także raczej niewiele brakuje od strony softu.
-
Ja już przy pierwszych testach GKW-01 męczyłem Mirka o głowice, i chyba będę dalej męczył
@klew a co myślisz o głowicach na radiu i do tego jakaś bramka ? (przykład zastosowania jak w vitoconnect opto2)
@klew a co myślisz o głowicach na radiu i do tego jakaś bramka ? (przykład zastosowania jak w vitoconnect opto2)
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
-
Robert, to musi być zrealizowane na radiu. Inaczej sobie tego nie wyobrażam. Na Wi-Fi to by trzeba było praktycznie codziennie wymieniać baterie w takich głowicach. Nie znam żadnego poważnego producenta głowic termostatycznych Smart, które działają na Wi-Fi.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl