🩺 GKW-01 Testy
-
Nie planujemy "odejścia" od Zamel. Niemniej jednak zachęcam Ciebie do wyprodukowania własnej serii urządzeń, które będą w stanie konkurować z przytoczonymi rozwiązaniami. Chętnie dostarczymy Ci oprogramowanie dla Twoich produktów.
-
Dzięki za komentarz. Właśnie zacząłem myśleć o rozwoju, bo wcześniej mi to do głowy nie przyszło
A tak na serio, co znaczą skróty "PL i OL"?
A tak na serio, co znaczą skróty "PL i OL"?
Kiedy będzie Supla Offline Party / SOP#2025 ?
-
Aktualizacja ceny, ciagle sporo (szkoda, przy takiej cenie ja odpadam):
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
5x ROW-02, 4x SRW-02, 2x LIW-01, 2x DIW-01, 2x THW-01, 2x SLW-01, 1x mSRW-01, 1x mROW-02, 1x ROW-02m, 1x ROW-01/16A, 1x ROW-01, 1x SLW-02, 1x MEW-01, 1x PNW-01, 1x OSW-01, 1x RNW-01, 3x Heatpol Home+, 1x Sonoff mini
-
Ja nadal czekam. Mi zależy na lokalnej obsłudze, jeśli zawiedzie internet. Albo sterowanie lokalnie, nie przez cloud.
Ciekawe jak się ustawi cena.
Pozdrawiam
Ciekawe jak się ustawi cena.
Pozdrawiam
-
DIY w przypadku braku internetu przecież działa lokalnie a gdyby @krycha88 dał się namówić na dołożenie zegara do GG to funkcjonalność ta sama co GKW-01
-
PL- Project Logistic
OL-Operational Logistics
W sumie dziwne pracujac chyba w nie malej firmie nie znać tego...
Co do zmiany: każdy robi jak uwaza ale firmować swoim nazwiskiem indolencje i braki w PM to nie wiem czy bym chcial tym bardziej ze obiecanek bylo tyle ze szok a projekt jak widać w necie już dostępny i posiadajacy funkcje o ktore userzy się upominają (swoją drogą chciałbym zobaczyć URS i WBS tego projektu) - taki mały projekt można prowadzić dla fun-u dla was każdy (jako dodatek do etatu)i efekty były by lepsze.
Co do uszczypliwości ze mogę swoje urządzenia wymyślać: dość ze na co dzien musze sie szarpać z urzadzeniami i softwarami i poprawianiem ich więc w domu chciałbym mieć urządzenia z jednej parafii dzialajace bez ale (mam ponad 30 urządzeń supli z czego tylko 3 sonoffa) jak widać nad poleceniem supli trzeba się zastanowić skoro zwykły termostat pokojowy wifi przerósł możliwości firmy.....
OL-Operational Logistics
Co do zmiany: każdy robi jak uwaza ale firmować swoim nazwiskiem indolencje i braki w PM to nie wiem czy bym chcial tym bardziej ze obiecanek bylo tyle ze szok a projekt jak widać w necie już dostępny i posiadajacy funkcje o ktore userzy się upominają (swoją drogą chciałbym zobaczyć URS i WBS tego projektu) - taki mały projekt można prowadzić dla fun-u dla was każdy (jako dodatek do etatu)i efekty były by lepsze.
Co do uszczypliwości ze mogę swoje urządzenia wymyślać: dość ze na co dzien musze sie szarpać z urzadzeniami i softwarami i poprawianiem ich więc w domu chciałbym mieć urządzenia z jednej parafii dzialajace bez ale (mam ponad 30 urządzeń supli z czego tylko 3 sonoffa) jak widać nad poleceniem supli trzeba się zastanowić skoro zwykły termostat pokojowy wifi przerósł możliwości firmy.....
-
Pracowałem 10 lat w ogromnym międzynarodowym korpo i tam było kilkanaście działów, które rozmiarem przerastały niejedną dużą firmę i w ramach każdego z tych wielkich działów było wiele mniejszych i każdy z nich miał swoje słownictwo/skróty itp. Ktoś nawet próbował utrzymać excela z listą i wyjaśnieniem używanych skrótów i takie dwuliterowce to miały po kilka lub kilkanaście znaczeń, zależnie od działu, kontekstu itp.sidj77@gmail.com wrote: Thu Feb 15, 2024 10:01 am PL- Project Logistic
OL-Operational Logistics
...
URS i WBS
...
Rozwinięcia skrótów URS i WBS nawet udało mi się naleźć, ale przyznaję, że spotkałem się z nimi po raz pierwszy w życiu.
Kiedy będzie Supla Offline Party / SOP#2025 ?
-
Albo słabo szukałem, albo Tado to firma z jednym urządzeniem, no może dwoma nie licząc bramki do komunikacji i jedna funkcjonalnością.
Co tu porównywać?
Zamel, to nie firma jednego produktu a kilkuset.
A tak poza tym nikt nie powiedział, nie napisał, nie obiecał, ja bynajmniej nie czytałem, że coś będzie w tym, czy w innym sezonie grzewczym wypuszczone na rynek
Co tu porównywać?
Zamel, to nie firma jednego produktu a kilkuset.
A tak poza tym nikt nie powiedział, nie napisał, nie obiecał, ja bynajmniej nie czytałem, że coś będzie w tym, czy w innym sezonie grzewczym wypuszczone na rynek
SOP 2023
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
-
Stajemy na głowie aby termostaty pojawiły się jak najszybciej. Pierwsze ceny jak i te z cennika są dużo wyższe od tych, które rynek ustala. Można było to już wiele razy zaobserwować, dlatego wstrzymałbym się z osądami GKW. Sam GKW nie jest pierwszym i ostatnim produktem z segmentu termoregulacji tylko jednym z pierwszych.
-
GKW-01 już dostępne!
Od piątku nasi dystrybutorzy mogą już zamawiać nowy termoregulator Wi-Fi GKW-01. Oznacza to, że na przestrzeni najbliższych kilku dni w hurtowniach i u sprzedawców pojawi się możliwość zamawiania długo wyczekiwanego produktu, który jak mamy nadzieje będzie naturalnym i oczekiwanym przez społeczność rozwinięciem całego ekosystemu.
Zdjęcia, specyfikacja i dokumentacja dostępne są na stronie https://supla.zamel.com/product/regulat ... ury-wi-fi/
Z Suplowym pozdrowieniem!
Od piątku nasi dystrybutorzy mogą już zamawiać nowy termoregulator Wi-Fi GKW-01. Oznacza to, że na przestrzeni najbliższych kilku dni w hurtowniach i u sprzedawców pojawi się możliwość zamawiania długo wyczekiwanego produktu, który jak mamy nadzieje będzie naturalnym i oczekiwanym przez społeczność rozwinięciem całego ekosystemu.
Zdjęcia, specyfikacja i dokumentacja dostępne są na stronie https://supla.zamel.com/product/regulat ... ury-wi-fi/
Z Suplowym pozdrowieniem!
Last edited by Mirosław F. on Fri Feb 23, 2024 11:56 am, edited 1 time in total.
43-200 Pszczyna
ul. Zielona 27
Wsparcie techniczne: 32 211-35-55
ul. Zielona 27
Wsparcie techniczne: 32 211-35-55