Panowie, raz jeszcze dzięki za rady i wsparcie. Działa!
mam za to dwa dodatkowe pytania.
Czy mogę zaprogramocwać zdalną zmianę kolorów? Przechodzenie w interwałach pomiędzy kolorami ?
Lub wybieranie koloru wg numeru a nie przeciągania paluchem po ekranie lub suwakiem na stronie ?
z góry dzięki.
RGBW 24V
-
ja tu widze pole do popisu dla Scen. Sam mam takie ktore uruchamiaja mi wczesniej zaprogramowane kolory to jest odpowiedź na pytanie wybierania koloru wg nr gdzie pod pojeciem nr bardziej rozumiem predefiniowane ustawienie wybierane z sceny.jacbuj wrote: ↑Tue Jul 18, 2023 3:40 pm Panowie, raz jeszcze dzięki za rady i wsparcie. Działa!
mam za to dwa dodatkowe pytania.
Czy mogę zaprogramocwać zdalną zmianę kolorów? Przechodzenie w interwałach pomiędzy kolorami ?
Lub wybieranie koloru wg numeru a nie przeciągania paluchem po ekranie lub suwakiem na stronie ?
z góry dzięki.
Odpowiadajac na interwały to jedyne co widzę to też scena gdzie po określonym czasie zmieniasz kolory. Opcjonalnie nie wiem czy tak sie da zagnieżdżenie scen w sobie ale nie wiem jesli to mozliwe jak gleboko mozna z tym wejsc
-
W apce można sobie też zapisać kilka kolorów
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Widzimy się na Supla Offline Party - 19.10.2024
https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=15820
https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=15820
-
-
ok. ogarnąłem to harmonogramami, kilkoma to jest ograniczona liczba rekordów
Amator z ambicjami.
-
Koledzy, czy w kwestii WW, CW coś wiadomo? proteza RGB działa ale w przypadku integracji z HA generuje problemy:(
Z góry dzięki za odp.
Z góry dzięki za odp.
e-talking............
Byłem tam - Supla Offline Party 2023
Byłem tam - Supla Offline Party 2023