Plik APK (instalator) masz w pierwszym poście.
Termostaty - v23.08.01 - zapraszamy do testów
-
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
-
Chodzilo mi o soft do testów, bo póki co na GG termostatu nie ma
-
Obsługa termostatów jest już w Supla Device. W Arduino IDE możesz wykorzystać przykład z tej biblioteki.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Robert Błaszczak
-
I pewnie jeszcze przez jakiś czas nie będzie. Krycha pisał, że właśnie na urlop ucieka, a poza tym integracja termostatów do GG nie będzie trywialna.lukasz06 wrote: Fri Aug 18, 2023 8:10 am Chodzilo mi o soft do testów, bo póki co na GG termostatu nie ma
Poza tym ten temat na forum dotyczy aplikacji na Androida. Więc fajnie byłoby nie robić offtopów.
Wrzucę niedługo jakieś konto testowe z ustawionymi termostatami - wtedy każdy z apki będzie mógł sobie to potestować bez kompilowania, czy też bez własnych urządzeń.
-
Działała, działała .... aż przestała. Nie wiem czy to ma coś wspólnego z certyfikatem na beta (zbiegło się w czasie, beta nie działa też pomimo zaakceptowania ryzyka - może jakiś upgrade leci?) ale przy próbie wejścia w szczegóły termostatu zaczęła się apka crashować
Tak na marginesie ... chyba któraś wersja apki była tak wydana, że sie instalowała obok głównej a teraz podmieniła główną aplikację. Czy to nie był wcześniej lepszy kierunek do testów?
Tak na marginesie ... chyba któraś wersja apki była tak wydana, że sie instalowała obok głównej a teraz podmieniła główną aplikację. Czy to nie był wcześniej lepszy kierunek do testów?
YoMan
-
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
SOP 2023
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
-
Jeśli ktoś by chciał zobaczyć jak wyglądają termostaty, to można podłączyć swoją apkę beta (z tego tematu) pod konto DEMO
Wystarczy w aplikacji dodać sobie nowe konto, kliknąć "zaawansowane", przełączyć na "identyfikator" i tam wpisać:
Nazwa, np.: Demo
Identyfikator dostępu: 500
Hasło: a2df0c44
Adres serwera: beta-cloud.supla.org
Aktualnie na tym koncie są dwa termostaty, którymi można się dowolnie "bawić". Pamiętajcie, że inne osoby też mogą z nich w tym samym czasie korzystać.
Wystarczy w aplikacji dodać sobie nowe konto, kliknąć "zaawansowane", przełączyć na "identyfikator" i tam wpisać:
Nazwa, np.: Demo
Identyfikator dostępu: 500
Adres serwera: beta-cloud.supla.org
Aktualnie na tym koncie są dwa termostaty, którymi można się dowolnie "bawić". Pamiętajcie, że inne osoby też mogą z nich w tym samym czasie korzystać.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
A hasło?
edit. znalazłem ;0
edit. znalazłem ;0
Last edited by lukasz06 on Sat Aug 19, 2023 9:09 pm, edited 1 time in total.
-
Podane nad obrazkiem.
Niespełniony automatyk.
https://www.youtube.com/@3D_Lamp.Photos
https://www.youtube.com/@3D_Lamp.Photos