Termostaty - v23.08.01 - zapraszamy do testów

User avatar
pzygmunt
Posts: 18608
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków

Post

YoMan wrote: Mon Aug 21, 2023 4:31 pm Od północy pt/so nie mogę wejść w ustawienia termostatu ->apka crashuje i uruchamia się od nowa.
Na którym koncie ? Który termostat ?
User avatar
YoMan
Posts: 2355
Joined: Thu Apr 30, 2020 5:18 pm
Location: Częstochowa

Post

klew wrote: Mon Aug 21, 2023 4:50 pm
YoMan wrote: Mon Aug 21, 2023 4:31 pm Od północy pt/so nie mogę wejść w ustawienia termostatu ->apka crashuje i uruchamia się od nowa.
Jakoś nie widzę innych sygnałów więc domniemywam, że jestem jedyny. Usunięcie konta i ponowne wpisanie danych konta nie pomogło?
Jakieś sugerowane rozwiązanie?
(nie chciałbym usuwać całej apki albo jej danych ponieważ testowa nadpisała się na wersję stabilną i będę musiał od nowa ustawiać kolejność kanałów:( )
Crash jest tylko jak wchodzisz w detale termostatu?
Możesz usunąć termostat z konta i spróbować dodać go jeszcze raz.
Usunąłem, ponownie zarejestrowałem i dalej crash. Mogę go z głównego okna załączać i wyłączać, pokazuje temp. Nie mam akurat wolnego urządzenia, żeby zarejestrować na beta, spróbuję coś zorganizować na szybko i dorzucę feedback
YoMan
________________________________________
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023 ;)
User avatar
YoMan
Posts: 2355
Joined: Thu Apr 30, 2020 5:18 pm
Location: Częstochowa

Post

pzygmunt wrote: Mon Aug 21, 2023 7:22 pm
YoMan wrote: Mon Aug 21, 2023 4:31 pm Od północy pt/so nie mogę wejść w ustawienia termostatu ->apka crashuje i uruchamia się od nowa.
Na którym koncie ? Który termostat ?
Ten przykład który Krzysiek wrzucił pod Arduino.
Na koncie beta-cloud
YoMan
________________________________________
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023 ;)
User avatar
klew
Posts: 8769
Joined: Thu Jun 27, 2019 12:16 pm
Location: Wrocław

Post

YoMan wrote: Mon Aug 21, 2023 7:35 pm Usunąłem, ponownie zarejestrowałem i dalej crash. Mogę go z głównego okna załączać i wyłączać, pokazuje temp. Nie mam akurat wolnego urządzenia, żeby zarejestrować na beta, spróbuję coś zorganizować na szybko i dorzucę feedback
To w którym momencie jest crash? Jak gdzie wchodzisz?
Widzimy się na Supla Offline Party vol. 2 :!:
User avatar
YoMan
Posts: 2355
Joined: Thu Apr 30, 2020 5:18 pm
Location: Częstochowa

Post

klew wrote: Mon Aug 21, 2023 7:40 pm
YoMan wrote: Mon Aug 21, 2023 7:35 pm Usunąłem, ponownie zarejestrowałem i dalej crash. Mogę go z głównego okna załączać i wyłączać, pokazuje temp. Nie mam akurat wolnego urządzenia, żeby zarejestrować na beta, spróbuję coś zorganizować na szybko i dorzucę feedback
To w którym momencie jest crash? Jak gdzie wchodzisz?
https://youtube.com/shorts/0zvIQH_B6V0
YoMan
________________________________________
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023 ;)
User avatar
pzygmunt
Posts: 18608
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków

Post

To jest to konto z aid 500 ?
Tam inne lokalizacje są. Skąd u Ciebie takie ?
User avatar
YoMan
Posts: 2355
Joined: Thu Apr 30, 2020 5:18 pm
Location: Częstochowa

Post

pzygmunt wrote: Mon Aug 21, 2023 8:29 pm To jest to konto z aid 500 ?
Tam inne lokalizacje są. Skąd u Ciebie takie ?
To jest moje konto na beta
YoMan
________________________________________
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023 ;)
User avatar
pzygmunt
Posts: 18608
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków

Post

Mogę się pod nie podpiąć ? Jeśli tak to wyślij adres email konta na priv-a.
User avatar
Lector
Posts: 1457
Joined: Fri Nov 17, 2017 2:26 pm
Location: Poznań

Post

Miałem też taki przypadek, zmieniałem konfigurację termostatu na jeden termometr.

Ale myślałem że to było z mojej winy.
Niespełniony automatyk. :mrgreen:
https://www.youtube.com/@3D_Lamp.Photos
User avatar
pzygmunt
Posts: 18608
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków

Post

YoMan wrote: Mon Aug 21, 2023 8:58 pm
pzygmunt wrote: Mon Aug 21, 2023 8:29 pm To jest to konto z aid 500 ?
Tam inne lokalizacje są. Skąd u Ciebie takie ?
To jest moje konto na beta
Ok, reprodukuje się u mnie. Jutro sprawdzę o co tam chodzi.
Nic nie zmieniaj.

Return to “Android”