Termostaty - v23.08.01 - zapraszamy do testów

mipolansk

Nowa wersja zawierająca poprawki do zgłoszonych uwag. Lista zmian:
- Przywrócenie możliwości zmiany nazwy termostatu przez przytrzymanie nazwy na liście
- Przywrócenie pojawiania i znikania ikony (i) przy termostacie na liście w zależności od ustawień użytkownika
- Poprawka błędu zgłaszanego przez @QLQ, który powodował drobne przesunięcie koła do ustawiania nastaw w zależności od trybu (viewtopic.php?p=159283#p159283)
- Dodane zostało wyświetlanie błędów zgłaszanych przez termostat
- Poprawki czcionki na liście kanałów (uspójnienie z pozostałym kanałami)

Wersja dostępna pod nowym linkiem: https://drive.google.com/file/d/1ebHLKJ ... sp=sharing

.. i czekamy na kolejne opinie :)
wojtas567

Rozjechały się czcionki przy temperaturach i licznikach
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Pozdrawiam
Wojtek
mipolansk

wojtas567 wrote: Mon Sep 04, 2023 4:32 pm Rozjechały się czcionki przy temperaturach i licznikach
Poprawiłem, zerknąłbyś teraz czy wszystko wróciło do normy? Apka dostępna pod tym samym linkiem: https://drive.google.com/file/d/1ebHLKJ ... sp=sharing
wojtas567

Zainstalowane 😀, czcionka nie nakłada się, przynajmniej u mnie 😀. Dzięki.
Pozdrawiam
Wojtek
mipolansk

wojtas567 wrote: Tue Sep 05, 2023 10:09 am Zainstalowane 😀, czcionka nie nakłada się, przynajmniej u mnie 😀. Dzięki.
Dzięki za sprawdzenie :)
YoMan

Czy w przypadku termostatu jest możliwość podejrzeć wykres temperatur tak jak to jest dla każdego termometru?
Nie znalazłem, może ukryte. Jeżeli nie ma to przydałoby się dołożyć, bez sensu dokładać drugie urządzenie z termometrem żeby mieć podgląd historii.
YoMan

YoMan wrote: Fri Sep 15, 2023 10:30 pm Czy w przypadku termostatu jest możliwość podejrzeć wykres temperatur tak jak to jest dla każdego termometru?
Nie znalazłem, może ukryte. Jeżeli nie ma to przydałoby się dołożyć, bez sensu dokładać drugie urządzenie z termometrem żeby mieć podgląd historii.
Będzie dodane. Obecnie nie da się wyświetlić historii
lesny8

YoMan wrote: Fri Sep 15, 2023 10:30 pm Czy w przypadku termostatu jest możliwość podejrzeć wykres temperatur tak jak to jest dla każdego termometru?
Kojarzę, że gdzieś wyżej Michał pisał o tym, że będzie podgląd. Póki co nie ma w apce Na razie w Cloud możesz podejrzeć.
W GKW jest jeszcze tak, że mamy przecież kanał temperatury i wilgotności na pokładzie, a w kanale termostatu jest tylko sama temperatura wyświetlana.
Nie wiem jaki jest na to pomysł na to, aby mieć też dostęp do wykresu z apki :roll:
SOP 2023 :heavy_check_mark:
SOP 2024 :heavy_check_mark:
Czekam na kolejne Supla Offline Party :upside_down_face:
klew

Dzisiaj termostaty przestaną działać poprawnie z beta-cloud. Wchodzi spora aktualizacja na interfejsach itp.

W ciągu kilku dni pojawią się aktualizację dla GKW oraz testowej apki na Androida i wtedy wracamy do gry :)
YoMan

Czyli odkładam "kabelki" do kąta .. będą czekały :)

Na marginesie chciałbym zapytać (chyba @mipolansk) czy nowe testowe wersje apek będą jako osobne apki, nie aktualizujące działających stabilnych wersji tak jak to raz było czy raczej zawsze będą się nakładały na stare?

Może jest w tym jakiś pomysł o którym nie wiem.
YoMan

Return to “Android”