Wsparcie dla Termostatu
-
Dla temp. Wewnętrznej przynajmniej jedno z pomieszczeń ma temp. Niższą od zadanej a temp. Zewnętrzna dla okresu, pobierana z zewnętrznych czujników, średnia północ i południe.
e-talking............
Byłem tam - Supla Offline Party 2023
Byłem tam - Supla Offline Party 2023
-
Wygenerowałem sobie termostat w GG do CWU i nie działa mi zmiana zakresu nastaw temperatury, tj. bez względu co wpiszę w GG mam zakres 10 - 70 st. Czy to coś u mnie czy na razie tak to działa?
-
Po zmianie zakresu usuwasz z cloud? Te dane są wysyłane tylko raz przy rejestracji w cloud.
YoMan
-
Rozumiem, dziękuję za odpowiedź. Nie wiedziałem, a teraz już nie będę usuwał.
-
Cześć,
Używam już długo supli, ale jeszcze nie miałem okazji pisać na forum. W końcu jest ten pierwszy raz. Prośba o wsparcie w rozwiązaniu problemu. A teraz do rzeczy. Oprogramowałem przez GUI sonoff basic r2 softem z termostatem + 2x ds18b20 i jak przełączam w ustawieniach przekaźnika na jakikolwiek termostat to po restarcie nie łączy się z WIFI. Po ustawieniu opcji termostatu jako wyłączone WIFI wraca do normy. Gdzie robię błąd?
Używam już długo supli, ale jeszcze nie miałem okazji pisać na forum. W końcu jest ten pierwszy raz. Prośba o wsparcie w rozwiązaniu problemu. A teraz do rzeczy. Oprogramowałem przez GUI sonoff basic r2 softem z termostatem + 2x ds18b20 i jak przełączam w ustawieniach przekaźnika na jakikolwiek termostat to po restarcie nie łączy się z WIFI. Po ustawieniu opcji termostatu jako wyłączone WIFI wraca do normy. Gdzie robię błąd?
-
Zapewne wina braku pamięci w basicu więc termostatu nie odpalisz a nawet jak się w jakiś sposób połączy to więcej będzie offline niż online.