Skąd podstawiły się te wartości na kafelkach? Testowo ustawiłem wczoraj tylko temp dla jednego, a dziś taki widok..
Zmieniając histerezę, później muszę na nowo dodać termostat do cloud? bo takie mam wrażenie..
Wersja 23.09 - termostaty w iOS
-
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Na ekranie masz domyślne ustawienia programu tygodniowego dla termostatu. Jeśli coś zmieniałeś i to zniknęło, to znaczy, że albo urządzenie tej wartosci nie zapisało, albo z jakiegoś innego powodu przywróciło ustawienia domyślne.kurus wrote: Wed Sep 27, 2023 9:54 am Skąd podstawiły się te wartości na kafelkach? Testowo ustawiłem wczoraj tylko temp dla jednego, a dziś taki widok..
Nie rozumiem związku tego pytania z tematem, czyli testowaniem apki na iOS ze wsparciem dla termostatów.kurus wrote: Wed Sep 27, 2023 9:54 am Zmieniając histerezę, później muszę na nowo dodać termostat do cloud? bo takie mam wrażenie..
-
OK, po prostu świeżo po uruchomienie nie miałem tam nic, a dopiero dziś wskoczyły nastawy.klew wrote: Wed Sep 27, 2023 10:18 amNa ekranie masz domyślne ustawienia programu tygodniowego dla termostatu. Jeśli coś zmieniałeś i to zniknęło, to znaczy, że albo urządzenie tej wartosci nie zapisało, albo z jakiegoś innego powodu przywróciło ustawienia domyślne.kurus wrote: Wed Sep 27, 2023 9:54 am Skąd podstawiły się te wartości na kafelkach? Testowo ustawiłem wczoraj tylko temp dla jednego, a dziś taki widok..
OK, dopytam krycha88.klew wrote: Wed Sep 27, 2023 10:18 am Nie rozumiem związku tego pytania z tematem, czyli testowaniem apki na iOS ze wsparciem dla termostatów.
Widzę jeszcze że belki kanałów do których dopisany jest licznik energii maja nazwy tak jakby bez pogrubionego tekstu na liście kanałów
-
Pewnie chodzi o to
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
-
Dodam tylko, że u mnie kanały oparte o licznik implsów oraz licznik energii, mają taką czcionkę bez bolda.
-
Dokładnie o to chodzi, we wcześniejszej wersji tego nie było, plus nadal są błędy o których pisałem w poprzedniej wersjiklew wrote: Wed Sep 27, 2023 7:59 pmDodam tylko, że u mnie kanały oparte o licznik implsów oraz licznik energii, mają taką czcionkę bez bolda.
-
Dziś w nocy wskoczyła nowa beta, widzę że, większość kanałów na liście kanałów jest teraz bez bolta, choć mi to się podobało tak jak było wcześniej, przed wersja z termostatem, teraz jakieś chude te czcionki, w liczniku energii teraz się w ogóle namiksowalo.
-
Jutro powinna się pojawić wersja, która naprawi problemy z czcionkami.kurus wrote: Tue Oct 03, 2023 2:37 pm Dziś w nocy wskoczyła nowa beta, widzę że, większość kanałów na liście kanałów jest teraz bez bolta, choć mi to się podobało tak jak było wcześniej, przed wersja z termostatem, teraz jakieś chude te czcionki, w liczniku energii teraz się w ogóle namiksowalo.
-
Ok, widzę jeszcze w termostacie w pozycji aktualnie brak symbolu Celsjusza.