Wersja 23.09 - termostaty w iOS

kurus
Posts: 1095
Joined: Wed Jan 15, 2020 8:17 pm

Post

Skąd podstawiły się te wartości na kafelkach? Testowo ustawiłem wczoraj tylko temp dla jednego, a dziś taki widok..

Zmieniając histerezę, później muszę na nowo dodać termostat do cloud? bo takie mam wrażenie..
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
klew
Posts: 8769
Joined: Thu Jun 27, 2019 12:16 pm
Location: Wrocław

Post

kurus wrote: Wed Sep 27, 2023 9:54 am Skąd podstawiły się te wartości na kafelkach? Testowo ustawiłem wczoraj tylko temp dla jednego, a dziś taki widok..
Na ekranie masz domyślne ustawienia programu tygodniowego dla termostatu. Jeśli coś zmieniałeś i to zniknęło, to znaczy, że albo urządzenie tej wartosci nie zapisało, albo z jakiegoś innego powodu przywróciło ustawienia domyślne.
kurus wrote: Wed Sep 27, 2023 9:54 am Zmieniając histerezę, później muszę na nowo dodać termostat do cloud? bo takie mam wrażenie..
Nie rozumiem związku tego pytania z tematem, czyli testowaniem apki na iOS ze wsparciem dla termostatów.
Widzimy się na Supla Offline Party vol. 2 :!:
kurus
Posts: 1095
Joined: Wed Jan 15, 2020 8:17 pm

Post

klew wrote: Wed Sep 27, 2023 10:18 am
kurus wrote: Wed Sep 27, 2023 9:54 am Skąd podstawiły się te wartości na kafelkach? Testowo ustawiłem wczoraj tylko temp dla jednego, a dziś taki widok..
Na ekranie masz domyślne ustawienia programu tygodniowego dla termostatu. Jeśli coś zmieniałeś i to zniknęło, to znaczy, że albo urządzenie tej wartosci nie zapisało, albo z jakiegoś innego powodu przywróciło ustawienia domyślne.
OK, po prostu świeżo po uruchomienie nie miałem tam nic, a dopiero dziś wskoczyły nastawy.


klew wrote: Wed Sep 27, 2023 10:18 am Nie rozumiem związku tego pytania z tematem, czyli testowaniem apki na iOS ze wsparciem dla termostatów.
OK, dopytam krycha88.


Widzę jeszcze że belki kanałów do których dopisany jest licznik energii maja nazwy tak jakby bez pogrubionego tekstu na liście kanałów
mipolansk
Posts: 290
Joined: Fri Dec 11, 2020 8:40 pm

Post

kurus wrote: Wed Sep 27, 2023 5:40 pm Widzę jeszcze że belki kanałów do których dopisany jest licznik energii maja nazwy tak jakby bez pogrubionego tekstu na liście kanałów
Mógłbyś pokazać przykład?
robertklepacki94
Posts: 1007
Joined: Thu Sep 02, 2021 1:06 pm

Post

mipolansk wrote: Wed Sep 27, 2023 7:26 pm
kurus wrote: Wed Sep 27, 2023 5:40 pm Widzę jeszcze że belki kanałów do których dopisany jest licznik energii maja nazwy tak jakby bez pogrubionego tekstu na liście kanałów
Mógłbyś pokazać przykład?
Pewnie chodzi o to😃
IMG_2497.jpeg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
User avatar
klew
Posts: 8769
Joined: Thu Jun 27, 2019 12:16 pm
Location: Wrocław

Post

robertklepacki94 wrote: Wed Sep 27, 2023 7:57 pm
mipolansk wrote: Wed Sep 27, 2023 7:26 pm Mógłbyś pokazać przykład?
Pewnie chodzi o to😃
IMG_2497.jpeg
Dodam tylko, że u mnie kanały oparte o licznik implsów oraz licznik energii, mają taką czcionkę bez bolda.
Widzimy się na Supla Offline Party vol. 2 :!:
kurus
Posts: 1095
Joined: Wed Jan 15, 2020 8:17 pm

Post

klew wrote: Wed Sep 27, 2023 7:59 pm
robertklepacki94 wrote: Wed Sep 27, 2023 7:57 pm
mipolansk wrote: Wed Sep 27, 2023 7:26 pm Mógłbyś pokazać przykład?
Pewnie chodzi o to😃
IMG_2497.jpeg
Dodam tylko, że u mnie kanały oparte o licznik implsów oraz licznik energii, mają taką czcionkę bez bolda.
Dokładnie o to chodzi, we wcześniejszej wersji tego nie było, plus nadal są błędy o których pisałem w poprzedniej wersji
kurus
Posts: 1095
Joined: Wed Jan 15, 2020 8:17 pm

Post

Dziś w nocy wskoczyła nowa beta, widzę że, większość kanałów na liście kanałów jest teraz bez bolta, choć mi to się podobało tak jak było wcześniej, przed wersja z termostatem, teraz jakieś chude te czcionki, w liczniku energii teraz się w ogóle namiksowalo.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
mipolansk
Posts: 290
Joined: Fri Dec 11, 2020 8:40 pm

Post

kurus wrote: Tue Oct 03, 2023 2:37 pm Dziś w nocy wskoczyła nowa beta, widzę że, większość kanałów na liście kanałów jest teraz bez bolta, choć mi to się podobało tak jak było wcześniej, przed wersja z termostatem, teraz jakieś chude te czcionki, w liczniku energii teraz się w ogóle namiksowalo.
Jutro powinna się pojawić wersja, która naprawi problemy z czcionkami.
kurus
Posts: 1095
Joined: Wed Jan 15, 2020 8:17 pm

Post

Ok, widzę jeszcze w termostacie w pozycji aktualnie brak symbolu Celsjusza.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Return to “iOS”