Wersja 23.09 - termostaty w iOS

LukiSpajder

U Mnie jak jest ustawione chłodzenie i w aplikacji jak przycisnę na regulacje temperatury pojawia się ikona ogrzewania i są dwie . Nie wiem czy to wina aplikacji czy GG .
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
mipolansk

kurus wrote: Tue Oct 03, 2023 4:21 pm Ok, widzę jeszcze w termostacie w pozycji aktualnie brak symbolu Celsjusza.
LukiSpajder wrote: Tue Oct 03, 2023 6:45 pm U Mnie jak jest ustawione chłodzenie i w aplikacji jak przycisnę na regulacje temperatury pojawia się ikona ogrzewania i są dwie . Nie wiem czy to wina aplikacji czy GG .
Dzięki, poprawki gotowe, niedługo pojawią się w TestFlight :)
kurus

Widzę wjechały poprawki mam build 148.

Czcionki wróciły poprawnie i w termostacie tez widzę poprawkę ;)

Jedynie w mierniku energii jeszcze jest z boltem w zakładce dla 3f
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
LukiSpajder

Takie małe spostrzeżenie , nie wiem czy to istotne . W żółtych punktach które zaznaczyłem po naciśnięciu nastawy przeskakują na max lub min zakresu .
mipolansk

LukiSpajder wrote: Fri Oct 06, 2023 7:14 pm Takie małe spostrzeżenie , nie wiem czy to istotne . W żółtych punktach które zaznaczyłem po naciśnięciu nastawy przeskakują na max lub min zakresu .
Ciekawe znalezisko, dzięki - sprawdzę.

A jeśli chodzi o czcionki to poprawki będę stopniowo wjeżdżać. Po weekendzie pojawi się kolejna wersja, mam nadzieję, że już wszystko problemy z czcionkami zostaną zażegnane :)
LukiSpajder

Jeśli chodzi o czcionki to chyba wszystko wróciło do normy 😁
robertklepacki94

LukiSpajder wrote: Fri Oct 06, 2023 7:14 pm Takie małe spostrzeżenie , nie wiem czy to istotne . W żółtych punktach które zaznaczyłem po naciśnięciu nastawy przeskakują na max lub min zakresu .
Zawsze można dodać przycisk mini i max 😃
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
LukiSpajder

robertklepacki94 wrote: Sat Oct 07, 2023 7:37 pm
Zawsze można dodać przycisk mini i max 😃
Albo zostawić jako ukryta funkcja - znana tylko dla forumowiczów 😜

Return to “iOS”