Oczywiście druga moja prośba aby dodać jakiś checkbox aby można wyłączyć poszczególne ekrany aby nie były wyświetlane na OLED, nadal byłaby bardzo pomocna

Poprawię. Czyli zapewnię automatyczne przewijanie ekranów jeżeli podświetlenie jest ustawione na 0sLukaszH wrote: Wed Oct 23, 2024 5:39 am Aż musiałem kilka razy sprawdzić i na esp32 i soft 7.3.3 - czas podświetlenia działa prawidłowo - przy 0sek, dwa pozostałe parametry czas „ekran” i moc podświetlenia reagują prawidłowo. Natomiast na esp8266 i deep sleep + oled + czujniki i2c i najnowszy soft, tak jak pisałem wyżej czas podświetlenia 0sek powoduje że parametr czas ekranu nie działa (nie przewijają się automatycznie ekrany), a przewijać da się tylko przyciskiem. Sprawdzałem różne czasy „ekranu” od 1sek do 15sek - nic nie reaguje i jak by tam było ustawione „0 sek”.
Oczywiście druga moja prośba aby dodać jakiś checkbox aby można wyłączyć poszczególne ekrany aby nie były wyświetlane na OLED, nadal byłaby bardzo pomocna![]()
Wrzuciłem poprawkę.LukaszH wrote: Wed Oct 23, 2024 5:39 am Aż musiałem kilka razy sprawdzić i na esp32 i soft 7.3.3 - czas podświetlenia działa prawidłowo - przy 0sek, dwa pozostałe parametry czas „ekran” i moc podświetlenia reagują prawidłowo. Natomiast na esp8266 i deep sleep + oled + czujniki i2c i najnowszy soft, tak jak pisałem wyżej czas podświetlenia 0sek powoduje że parametr czas ekranu nie działa (nie przewijają się automatycznie ekrany), a przewijać da się tylko przyciskiem. Sprawdzałem różne czasy „ekranu” od 1sek do 15sek - nic nie reaguje i jak by tam było ustawione „0 sek”.
Oczywiście druga moja prośba aby dodać jakiś checkbox aby można wyłączyć poszczególne ekrany aby nie były wyświetlane na OLED, nadal byłaby bardzo pomocna![]()
Poprawka rozwiązała problem - dziękikrycha88 wrote: Wed Oct 23, 2024 5:20 pmWrzuciłem poprawkę.LukaszH wrote: Wed Oct 23, 2024 5:39 am Aż musiałem kilka razy sprawdzić i na esp32 i soft 7.3.3 - czas podświetlenia działa prawidłowo - przy 0sek, dwa pozostałe parametry czas „ekran” i moc podświetlenia reagują prawidłowo. Natomiast na esp8266 i deep sleep + oled + czujniki i2c i najnowszy soft, tak jak pisałem wyżej czas podświetlenia 0sek powoduje że parametr czas ekranu nie działa (nie przewijają się automatycznie ekrany), a przewijać da się tylko przyciskiem. Sprawdzałem różne czasy „ekranu” od 1sek do 15sek - nic nie reaguje i jak by tam było ustawione „0 sek”.