Sbw 01/ Beninca JM.4ESA 5B
-
Może być Robercik
To teraz podłącz poprawnie drugi zacisk oznaczony jako +24V do A2 w SBW, pierwszy zacisk -24V do A1. Zworkę z krótkiego przewodu zrób pomiędzy drugim zaciskiem +24V, a piątym zaciskiem AUX. Szósty zacisk AUX podłącz do IN1 w SBW.

To teraz podłącz poprawnie drugi zacisk oznaczony jako +24V do A2 w SBW, pierwszy zacisk -24V do A1. Zworkę z krótkiego przewodu zrób pomiędzy drugim zaciskiem +24V, a piątym zaciskiem AUX. Szósty zacisk AUX podłącz do IN1 w SBW.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
-
Bardzo dziękuje za pomoc. Cieszę się ze są jeszcze tacy ludzie jak Panowie. Dziękuje Panie Robercie i Zygmuncie za pomoc, jeszcze nauczyłem się korzystać z multimetru 
Wszystko działa poprawnie! Wszystkiego dobrego życzę i Wielkie Dzięki jeszcze raz! Miłego dnia!

Wszystko działa poprawnie! Wszystkiego dobrego życzę i Wielkie Dzięki jeszcze raz! Miłego dnia!
-
Nie ma za co. Cieszymy się, że udało się i działa.kamil.wolk wrote: Fri Oct 06, 2023 11:04 am Bardzo dziękuje za pomoc. Cieszę się ze są jeszcze tacy ludzie jak Panowie. Dziękuje Panie Robercie i Zygmuncie za pomoc, jeszcze nauczyłem się korzystać z multimetru
Ps. Przemku, nie Zygmuncie

Ps. 2 Na forum sobie nie "panujemy"

Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Robert Błaszczak
-
Daj spokój, jego wina że sobie imię na nazwisko wybrał

YoMan