v23.10.01-BETA1 - Wykresy temperatur po nowemu

jaku2k

Witam,
nowe wykresy wyglądają znacznie lepiej.

W przypadku gdy termometr jest offline, wyświetla się wartość 0,0°C (32,0°F). Uważam, że "--" byłoby lepszym rozwiązaniem - obecne wskazanie wprowadza w błąd.
Pozdrawiam
Jakub
mipolansk

jaku2k wrote: Sat Nov 04, 2023 6:46 pm Witam,
nowe wykresy wyglądają znacznie lepiej.

W przypadku gdy termometr jest offline, wyświetla się wartość 0,0°C (32,0°F). Uważam, że "--" byłoby lepszym rozwiązaniem - obecne wskazanie wprowadza w błąd.
Dzięki za informację, poprawimy w kolejnym wydaniu. ;)
Komar000

W kwestii wyświetlania temperatury z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku.
Prawdopodobnie część z nas wykorzystywała kanał temperatury do wyświetlania innych danych. Ja np mam tam napięcie akumulatorków dla czujników temperatury i wilgotności. Drugie miejsce po przecinku sporo zmieniało przy odczycie :?
klew

Komar000 wrote: Mon Dec 04, 2023 11:35 am W kwestii wyświetlania temperatury z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku.
Prawdopodobnie część z nas wykorzystywała kanał temperatury do wyświetlania innych danych. Ja np mam tam napięcie akumulatorków dla czujników temperatury i wilgotności. Drugie miejsce po przecinku sporo zmieniało przy odczycie :?
W kolejnej wersji apki na wykresie w "chmurkach" będą dwa miejsca po przecinku.
W przyszłości będzie też kanał pomiarowy ogólengo przeznaczenia i na nim będzie można sobie skonfigurować ile miejsc po przecinku chce się widzieć.

Return to “Android”