...ale mnie się nie wydaje, ja mam ten moduł przed sobą i nawet chciałem go osuplować, ale procek beken jest bezpośrednio na pcb i nie da się go "przeszczepić". ... no może się da, ale ja nie mam odpowiednich narzędzi. edit; i wiedzy może też
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
...ale mnie się nie wydaje, ja mam ten moduł przed sobą i nawet chciałem go osuplować, ale procek beken jest bezpośrednio na pcb i nie da się go "przeszczepić". ... no może się da, ale ja nie mam odpowiednich narzędzi. edit; i wiedzy może też
Nie widać dokladnie bo przysłoniłeś częściowo płytką co tam pisze pod schematem.
Możesz wstawić jeszcze raz fotkę intrukcji podłączenia tego modułu? Interesuje mnie co tam jest napisane pod schematem, cała ta stronka o tytule "Wirinh instruction"RomanG wrote: ↑Mon Oct 23, 2023 7:19 am Usunąłem mój post, w którym napisałem; "i tu możesz mieć rację", bo się z tym nie zgadzam. A było mi z tym niedobrze.
Swoje posty staram się pisać tak, żeby nikt nie pomyślał, że mam jakąś ogromną wiedzę. Bo jej nie mam! ...ale w tym przypadku...
Teraz czuję się trochę lepiej![]()
![]()
![]()
odbierz priva
S1 i S2 to chyba masa i któreś gpio odpowiedzialne za przycisk. Wystarczy zewrzeć i załączy się przekaźnik