Potwierdzam możesz dać 5v na VBUS jak podepniesz zasilanie przez USB to na vbus jest 5V
GUI Generic - Błąd generowania
-
https://pietras-81.aqi.eco/
-
Witam
Skorzystałem z gui-generic-builder.supla.io dla ESP32
W wersji GG v7.12.20 znikły pola do wybory analogowego wejścia, jeszcze w GG v7.12.17 było OK.
Załączam screen.
Czy u Was jest tak samo?
Skorzystałem z gui-generic-builder.supla.io dla ESP32
W wersji GG v7.12.20 znikły pola do wybory analogowego wejścia, jeszcze w GG v7.12.17 było OK.
Załączam screen.
Czy u Was jest tak samo?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Wracają do tematu, może to nie ma związku z korektami ale miałem nie ciekawą sytuacje dzisiaj.arqiu70 wrote: ↑Thu Feb 15, 2024 9:45 amSpokojnie.
Ja tylko wyraziłem swoją opinię - chyba na forum o to chodzi. Skoro twierdzisz że tak będzie lepiej, ok.
Wszystko okaże się z czasem.
Pozdrawiam.
Nie wiem co było przyczyną takiego zachowania mojego Wemosa(czy korekty, czy soft, czy przypadek), ale wcześniej takiej sytuacji nie miałem. Wersja 7.12.08 wszystko działało (przyciski i przekaźniki) oprócz DS-ów(2 szt). Odczyt temperatury był nie zmienny, ds-y nie reagowały na zmiany temperatury cały czas pokazywały taką samą mimo ogrzewania i chłodzenia. Skutek, temperatura w akwarium prawie 32 stopnie C. Dopiero reset zasilania pomógł. Może to tylko przypadek. Wgrałem nowy soft, zobaczę co będzie dalej. Może ta informacja przyda się Tobie lub komu kolwiek.
Pozdrawiam.
-
Mam problem z wygenerowaniem binarki:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Cały czas jest błąd grnerowania sdm 1F...