To czekamy cierpliwieklew wrote: Wed Nov 15, 2023 1:47 pmTam w planach było ustawianie innych domyślnych ikon dla termometru pomocniczego - zależnie od ustawionego typu termometru w termostacie.robertklepacki94 wrote: Wed Nov 15, 2023 11:24 am Cześć
A czy planowane jest dodanie podpisu pod wskazaniami termometrów ?
Np. Główny, Pomocniczy.
Wczoraj chwialiłem się konałem termo koledze i słusznie zauważył że na pierwszy rzut oka nie wiadomo co do czego
Niestety na razie nie udało się tego zrobić, ale może w przyszłości się uda
Wersja 23.11 - Wykresy temperatur
-
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
-
Niedługo w TestFlight pojawi się mała aktualizacja aktualnej wersji. W aktualizacji zawarliśmy:
- Możliwość wybierania dowolnego zakresu dat na wykresie temperatur
- Możliwość wybrania całej dostępnej historii na wykresie temperatur
- Poprawkę błędu na widoku ogólnym termostatu, gdy termostat nie ma ustawionej synchronizacji czasu - następne programy pokazywały się błędnie. Teraz będą się pokazywać tylko gdy termostat ma ustawioną synchronizację czasu z serwerem
- Zgłoszony był również problem ze zmianą pozycji termostatu na liście urządzeń - również został rozwiązany
- Możliwość wybierania dowolnego zakresu dat na wykresie temperatur
- Możliwość wybrania całej dostępnej historii na wykresie temperatur
- Poprawkę błędu na widoku ogólnym termostatu, gdy termostat nie ma ustawionej synchronizacji czasu - następne programy pokazywały się błędnie. Teraz będą się pokazywać tylko gdy termostat ma ustawioną synchronizację czasu z serwerem
- Zgłoszony był również problem ze zmianą pozycji termostatu na liście urządzeń - również został rozwiązany