v23.11 - Zapraszamy do testów
-
Dlatego potrzebujemy tryb ciemny
-
Mnie się podoba 1.
Do tego usunął bym białe tło spod zakresu i agregacji, tak jak jest to obecnie. Zminimalizował bym też marginesy po lewej i prawej stronie do minimum, żeby na sam wykres było jak najwięcej miejsca
Do tego usunął bym białe tło spod zakresu i agregacji, tak jak jest to obecnie. Zminimalizował bym też marginesy po lewej i prawej stronie do minimum, żeby na sam wykres było jak najwięcej miejsca

SOP 2023 
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
-
W 100% zgadzam się z opinią @lesny8 o zminimalizowaniu marginesów.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
-
Popieramlesny8 wrote: Thu Nov 30, 2023 6:41 pm Mnie się podoba 1.
Do tego usunął bym białe tło spod zakresu i agregacji, tak jak jest to obecnie. Zminimalizował bym też marginesy po lewej i prawej stronie do minimum, żeby na sam wykres było jak najwięcej miejsca![]()
YoMan
-
Wykres z alternatywnej aplikacji @leśny8 vs wykres z wersji 23.11.
Może przyzwyczajenie, bo jakoś tak.....
Funkcjonalność v23.11 jak najbardziej.
W obu przypadkach wykres max pomniejszony.
Moje zdanie jest jak najbardziej subiektywne.
Może przyzwyczajenie, bo jakoś tak.....
Funkcjonalność v23.11 jak najbardziej.
W obu przypadkach wykres max pomniejszony.
Moje zdanie jest jak najbardziej subiektywne.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Nawet nie zauważyłem kiedy mi się zaktualizowala aplikacja, ale to wygląda słabo, powinno przeskalowac oś Y do wartości i co ciekawe inny wykres tak zrobił, myślę że do sprawdzenia
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Zmień skalę i tak już zostanie w pamiecirafalekkalwak@wp.pl wrote: Sun Dec 03, 2023 7:15 am Nawet nie zauważyłem kiedy mi się zaktualizowala aplikacja, ale to wygląda słabo, powinno przeskalowac oś Y do wartości i co ciekawe inny wykres tak zrobił, myślę że do sprawdzenia
YoMan
-
Yhm ale jakYoMan wrote: Sun Dec 03, 2023 7:47 amZmień skalę i tak już zostanie w pamiecirafalekkalwak@wp.pl wrote: Sun Dec 03, 2023 7:15 am Nawet nie zauważyłem kiedy mi się zaktualizowala aplikacja, ale to wygląda słabo, powinno przeskalowac oś Y do wartości i co ciekawe inny wykres tak zrobił, myślę że do sprawdzenia
-
zaktualizowała mi sie aplikacja na iOS .
Mi wykresy sie podobają , chodza ok ,nawet chyba lepiej (na iOS) , tylko jedna rzecz mnie denerwuje : jesli czujnik jest typu temperatura + wilgotnosc , i wyłącze pokazywanie np wilgotnosci , to znika tylko sam wykres wilgotności ,a moim zdaniem , poziome kreski dotyczące skali wilgotności i ich opis %- towy po prawej stronie tez powinien zniknąć bo zaburza to skalę , którą wyznaczają te kreski od temperatury i jest taki galimatias, czasami te kreski sie prawie nakładaja i trzeba sie dobrze przyjrzec czy temp dochodzi do kreski od skali temperatury czy wilgotnosci
Mi wykresy sie podobają , chodza ok ,nawet chyba lepiej (na iOS) , tylko jedna rzecz mnie denerwuje : jesli czujnik jest typu temperatura + wilgotnosc , i wyłącze pokazywanie np wilgotnosci , to znika tylko sam wykres wilgotności ,a moim zdaniem , poziome kreski dotyczące skali wilgotności i ich opis %- towy po prawej stronie tez powinien zniknąć bo zaburza to skalę , którą wyznaczają te kreski od temperatury i jest taki galimatias, czasami te kreski sie prawie nakładaja i trzeba sie dobrze przyjrzec czy temp dochodzi do kreski od skali temperatury czy wilgotnosci
-
i jeszcze jedna rzecz : jesli czujnik jest TYLKO temperatury , to po co pokazywac skale (poziome kreski) i opisy %-towe wilgotnosci ?