v23.11 - Zapraszamy do testów

pzygmunt

Dlatego potrzebujemy tryb ciemny
lesny8

Mnie się podoba 1.
Do tego usunął bym białe tło spod zakresu i agregacji, tak jak jest to obecnie. Zminimalizował bym też marginesy po lewej i prawej stronie do minimum, żeby na sam wykres było jak najwięcej miejsca ;)
SOP 2023 :heavy_check_mark:
SOP 2024 :heavy_check_mark:
Czekam na kolejne Supla Offline Party :upside_down_face:
Robert Błaszczak

W 100% zgadzam się z opinią @lesny8 o zminimalizowaniu marginesów.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
YoMan

lesny8 wrote: Thu Nov 30, 2023 6:41 pm Mnie się podoba 1.
Do tego usunął bym białe tło spod zakresu i agregacji, tak jak jest to obecnie. Zminimalizował bym też marginesy po lewej i prawej stronie do minimum, żeby na sam wykres było jak najwięcej miejsca ;)
Popieram
YoMan

Wykres z alternatywnej aplikacji @leśny8 vs wykres z wersji 23.11.
Może przyzwyczajenie, bo jakoś tak.....
Funkcjonalność v23.11 jak najbardziej.
W obu przypadkach wykres max pomniejszony.
Moje zdanie jest jak najbardziej subiektywne.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
rafalekkalwak@wp.pl

Nawet nie zauważyłem kiedy mi się zaktualizowala aplikacja, ale to wygląda słabo, powinno przeskalowac oś Y do wartości i co ciekawe inny wykres tak zrobił, myślę że do sprawdzenia
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
YoMan

rafalekkalwak@wp.pl wrote: Sun Dec 03, 2023 7:15 am Nawet nie zauważyłem kiedy mi się zaktualizowala aplikacja, ale to wygląda słabo, powinno przeskalowac oś Y do wartości i co ciekawe inny wykres tak zrobił, myślę że do sprawdzenia
Zmień skalę i tak już zostanie w pamieci
YoMan

YoMan wrote: Sun Dec 03, 2023 7:47 am
rafalekkalwak@wp.pl wrote: Sun Dec 03, 2023 7:15 am Nawet nie zauważyłem kiedy mi się zaktualizowala aplikacja, ale to wygląda słabo, powinno przeskalowac oś Y do wartości i co ciekawe inny wykres tak zrobił, myślę że do sprawdzenia
Zmień skalę i tak już zostanie w pamieci
Yhm ale jak🤔 zakres czasu i agrgacja to wiedzę ale skala? Jak przybliżę/ oddale to nadal oś Y posiada za dużo od dołu
wsosniak

zaktualizowała mi sie aplikacja na iOS .

Mi wykresy sie podobają , chodza ok ,nawet chyba lepiej (na iOS) , tylko jedna rzecz mnie denerwuje : jesli czujnik jest typu temperatura + wilgotnosc , i wyłącze pokazywanie np wilgotnosci , to znika tylko sam wykres wilgotności ,a moim zdaniem , poziome kreski dotyczące skali wilgotności i ich opis %- towy po prawej stronie tez powinien zniknąć bo zaburza to skalę , którą wyznaczają te kreski od temperatury i jest taki galimatias, czasami te kreski sie prawie nakładaja i trzeba sie dobrze przyjrzec czy temp dochodzi do kreski od skali temperatury czy wilgotnosci
wsosniak

i jeszcze jedna rzecz : jesli czujnik jest TYLKO temperatury , to po co pokazywac skale (poziome kreski) i opisy %-towe wilgotnosci ?

Return to “Android”