CześćMirosław F. wrote: Wed Jan 10, 2024 4:04 am Oczywiście, że każdy przekaźnik ma określoną liczbę cykli. Zastosowany przekaźnik ma ok 1mln przy przełączaniu swojego prądu znamionowego. Proszę abyś przesłał to urządzenie do nas i proszę również o dokładny model żarówki lub link gdzie można taką zakupić. Osobiście robiłem testy na wytrzymałość przekaźnika i nie zaobserwowałem nic niepokojącego. Bardziej martwi mnie jakość wykonania zasilacza w żarówce. Chciałbym to sprawdzić.
Urządzenie wyciągnę najpóźniej w weekend i Tobie prześlę. W tym momencie ma zwarty na stałe jeden z kanałów. Słychać wyraźny klik, piktogram w aplikacji się zmienia jednak cały czas wystawia fazę. Nie pomaga odłączenie zasilania. Co do żarówek to w tym konkretnym przypadku jest FaroForm a to chyba nazwa Kaczmarek Electric SA. Mogę tą żarówkę również dołączyć , nie jest to dla mnie problem. Z tym że tak jak pisałem problem zauważyłem też w innych miejscach i tu na szybko sprawdzając mam zupełnie inne oświetlenie LED w tym też jakiś zasilacz 60W
Ale rozmawiamy o tym konkretnym przypadku. Podesłać to na jakiś konkretny adres?
Pozdrawiam
Ł.S