to ja już się mogę ustawić w kolejce po 5 sztukMirosław F. wrote: ↑Tue Jun 11, 2024 8:28 pm Może to znów zabrzmi irracjonalnie, ale czekamy tylko na opakowania i instrukcje. Niestety nie mam już żadnego egzemplarza na testy.
daleko jeszcze?
to ja już się mogę ustawić w kolejce po 5 sztukMirosław F. wrote: ↑Tue Jun 11, 2024 8:28 pm Może to znów zabrzmi irracjonalnie, ale czekamy tylko na opakowania i instrukcje. Niestety nie mam już żadnego egzemplarza na testy.
Tak z ciekawości, to ile będziecie dochodzić... tfu... finishować jeszcze?
Cześć, gdzie będzie można kupić? Chce się już ustawić w kolejce bo na testy się nie załapałemMirosław F. wrote: ↑Fri Jul 05, 2024 9:53 pm Obecnie jestem na urlopie, ale prosiłem naszego PM, aby ustalił cenę.
Również jestem zainteresowany zakupem.TomWLKP wrote: ↑Tue Jul 16, 2024 8:09 pmCześć, gdzie będzie można kupić? Chce się już ustawić w kolejce bo na testy się nie załapałemMirosław F. wrote: ↑Fri Jul 05, 2024 9:53 pm Obecnie jestem na urlopie, ale prosiłem naszego PM, aby ustalił cenę.
Możesz napisać do przemek@supla.org aby zwiększyć limit. Pytanie tylko po co? Gdybym dostosował powiadomienie co 3 minuty, to albo bym zwariował, ale je całkowicie ignorował