ZAPROSZENIE DO TESTÓW INW-01 :)

MarekMatyjak

jestem chętny-czekam na to urządzenie od wrześniowej zapowiedzi
Duch__

Ja bym widział to przy wyzwalaniu akcji. Szkoda że nie zrobiliście wersji dopuszkowej z adapterem na szynę DIN, czegoś na wzór RNW. Mam do jednej puszki dociągnięte 12V, ale od tej puszki do rozdzielni nie mam skrętki czy innego wolnego przewodu sterowniczego. Powodzenia w testach, a ja zabieram się za DIY.
Last edited by Duch__ on Wed Jan 31, 2024 1:56 pm, edited 1 time in total.
wsosniak

Czy INW-01 bedzie miało tą samą funkcjonalnosc co RNW-01 ? roznica tylko w zasilaniu ? bo jesli tak to chyba nie bedzie mozna go zastoswać jako czujnik otwarcia ktory w cloud bedzie mozna spiąć urządzeniem do otwierania bramy . Czy dobrze to rozumiem ?
klew

Duch__ wrote: Wed Jan 31, 2024 1:55 pm Ja bym widział to przy wyzwalaniu akcji. Szkoda że nie zrobiliście wersji dopuszkowej z adapterem na szynę DIN, czegoś na wzór RNW. Mam do jednej puszki dociągnięte 12V, ale od tej puszki do rozdzielni nie mam skrętki czy innego wolnego przewodu sterowniczego. Powodzenia w testach, a ja zabieram się za DIY.
Do dużej puszki kieszeniowej powinien się zmieścić :P
klew

wsosniak wrote: Wed Jan 31, 2024 1:56 pm Czy INW-01 bedzie miało tą samą funkcjonalnosc co RNW-01 ? roznica tylko w zasilaniu ? bo jesli tak to chyba nie bedzie mozna go zastoswać jako czujnik otwarcia ktory w cloud bedzie mozna spiąć urządzeniem do otwierania bramy . Czy dobrze to rozumiem ?
INW działa trochę inaczej niż RNW.
INW publikuje 4 kanały typu "czujnik binarny", więc można do niego podłączyć czujnik otwarcia bramy itp.
Poza tym publikuje stan także jako Wyzwalacz Akcji, więc alternatywnie można wejść używać do jako input dla przycisków.
Koszajca

Jestem zainteresowany testem tego produktu
Jaszek

Ale numer! :-)

Dwa tygodnie temu odpowiedziałem na pytanie w ankiecie urodzinowej:

Jakiego urządzenia obecnie najbardziej Ci brakuje ?
*
Brakuje mi bezpotencjałowej wersji RNW-01 no i czekam z niecierpliwością na GKW-01.

No i po dwóch tygodniach jest :-)

Co prawda na warsztacie testy THW-01, ale miejsce na INW-01 się znajdzie.
20240131_151511.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
kryczka

Zgłaszam się do intensywnego testowania :D
Montaż instalacji elektrycznych, elektronika, informatyka i automatyka. Specjalizujemy się w instalacjach fotowoltaicznych, pompach ciepła, telewizji przemysłowej oraz systemach alarmowych. Realizujemy również nietypowe rozwiązania – lubimy wyzwania! :)
Goral64

Mirosław F. wrote: Wed Jan 31, 2024 11:19 am Wejścia: 4 x wejścia beznapięciowe
Czy aby to rozwiązanie jest beznapięciowe? Bo jeśli jeden styk musi być podłączony do + lub - to jednak na wejściu pojawi się napięcie zasilania modułu...
Widzimy się na Supla Offline Party Season 2025 :D

Image
domino20

Chętnie i ja potestuję - może wkońcu się uda :)

Return to “Nowości”