ZAPROSZENIE DO TESTÓW INW-01 :)
-
jestem chętny-czekam na to urządzenie od wrześniowej zapowiedzi
-
Ja bym widział to przy wyzwalaniu akcji. Szkoda że nie zrobiliście wersji dopuszkowej z adapterem na szynę DIN, czegoś na wzór RNW. Mam do jednej puszki dociągnięte 12V, ale od tej puszki do rozdzielni nie mam skrętki czy innego wolnego przewodu sterowniczego. Powodzenia w testach, a ja zabieram się za DIY.
Last edited by Duch__ on Wed Jan 31, 2024 1:56 pm, edited 1 time in total.
-
Czy INW-01 bedzie miało tą samą funkcjonalnosc co RNW-01 ? roznica tylko w zasilaniu ? bo jesli tak to chyba nie bedzie mozna go zastoswać jako czujnik otwarcia ktory w cloud bedzie mozna spiąć urządzeniem do otwierania bramy . Czy dobrze to rozumiem ?
-
Do dużej puszki kieszeniowej powinien się zmieścićDuch__ wrote: Wed Jan 31, 2024 1:55 pm Ja bym widział to przy wyzwalaniu akcji. Szkoda że nie zrobiliście wersji dopuszkowej z adapterem na szynę DIN, czegoś na wzór RNW. Mam do jednej puszki dociągnięte 12V, ale od tej puszki do rozdzielni nie mam skrętki czy innego wolnego przewodu sterowniczego. Powodzenia w testach, a ja zabieram się za DIY.

-
INW działa trochę inaczej niż RNW.wsosniak wrote: Wed Jan 31, 2024 1:56 pm Czy INW-01 bedzie miało tą samą funkcjonalnosc co RNW-01 ? roznica tylko w zasilaniu ? bo jesli tak to chyba nie bedzie mozna go zastoswać jako czujnik otwarcia ktory w cloud bedzie mozna spiąć urządzeniem do otwierania bramy . Czy dobrze to rozumiem ?
INW publikuje 4 kanały typu "czujnik binarny", więc można do niego podłączyć czujnik otwarcia bramy itp.
Poza tym publikuje stan także jako Wyzwalacz Akcji, więc alternatywnie można wejść używać do jako input dla przycisków.
-
Ale numer! 
Dwa tygodnie temu odpowiedziałem na pytanie w ankiecie urodzinowej:
Jakiego urządzenia obecnie najbardziej Ci brakuje ?
*
Brakuje mi bezpotencjałowej wersji RNW-01 no i czekam z niecierpliwością na GKW-01.
No i po dwóch tygodniach jest
Co prawda na warsztacie testy THW-01, ale miejsce na INW-01 się znajdzie.

Dwa tygodnie temu odpowiedziałem na pytanie w ankiecie urodzinowej:
Jakiego urządzenia obecnie najbardziej Ci brakuje ?
*
Brakuje mi bezpotencjałowej wersji RNW-01 no i czekam z niecierpliwością na GKW-01.
No i po dwóch tygodniach jest

Co prawda na warsztacie testy THW-01, ale miejsce na INW-01 się znajdzie.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Zgłaszam się do intensywnego testowania 

Montaż instalacji elektrycznych, elektronika, informatyka i automatyka. Specjalizujemy się w instalacjach fotowoltaicznych, pompach ciepła, telewizji przemysłowej oraz systemach alarmowych. Realizujemy również nietypowe rozwiązania – lubimy wyzwania! 

-
Czy aby to rozwiązanie jest beznapięciowe? Bo jeśli jeden styk musi być podłączony do + lub - to jednak na wejściu pojawi się napięcie zasilania modułu...
Widzimy się na Supla Offline Party Season 2025

-
Chętnie i ja potestuję - może wkońcu się uda