ZAPROSZENIE DO TESTÓW INW-01 :)

161kk01@gmail.com

Witam. zgłaszam sie na testy. Zastosowałbym układ w powiadomieniu skrzynki na listy, bramki wejsciowej, zaniku prądu z godziną i datą ( wifi z routera gsm z ups) spadku cisnienia wody. Pomysłów i testowania moze byc bardzo dużo. Swego rodzaju pamięć zdarzeń.
YoMan

Jedyne wątki, które zdobywają 8 stron w czasie 12h - zaproszenia do testów :lol: :lol: :lol:
YoMan

Łoo, bardzo chętnie przetestuję, kontaktrony w oknach już mam, brakuje mi inw-01.
Poproszę😀
safek1

Zgłaszam się do testów, jak znalazł na jeszcze długie zimowe wieczory
Lomax1983

Też jestem chętny na testy, a wykorzystał bym do odczytania stanu z alarmu, stan czujki ruchu z wiaty którą mam obok domu oraz jak tradycyjny wyzwalacz akcji.
klimasstudio

Chęć zgłosiłem w pierwszym poście ale teraz dopiero napływają do głowy pomysły i rozwiązania do przetestowania. Ten sterownik będzie miał potencjał. Dodatkowy atut to styki beznapięciowe. Bardzo mnie się to rozwiązanie podoba. Taki troche must have ten sterownik może się okazać. Czujnik skrzynki na listy czy otwarcia furtki itp wokół domu.
Więc chodź OSUPLUJE Ci dom :mrgreen:

Druk 3D - > https://klimastech.eu.org/druk-3d
Gang

klimasstudio wrote: Thu Feb 01, 2024 8:03 am Chęć zgłosiłem w pierwszym poście ale teraz dopiero napływają do głowy pomysły i rozwiązania do przetestowania. Ten sterownik będzie miał potencjał. Dodatkowy atut to styki beznapięciowe. Bardzo mnie się to rozwiązanie podoba. Taki troche must have ten sterownik może się okazać. Czujnik skrzynki na listy czy otwarcia furtki itp wokół domu.
Mam to samo!
Przymierzam się do czujnika obecności samochodu i przecież zamiast mierzenia odległości i DIY ożeniłbym z tym jakoś fotokomórkę ;)
Tu jest za mało miejsca abym wszystko mógł wypisać, co mam z supli :mrgreen:
shimano73

Melduję posłusznie gotowość do testów ,
Zastosowanie : sterowanie oświetleniem w wiatrołapie z wykorzystaniem kontaktronów , kontrola zamkniętego zamka w drzwiach wejściowych i otwieranie bramy garażowej
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie

Wezmę udział w Supla Offline Party 2024 :)
YoMan

klimasstudio wrote: Thu Feb 01, 2024 8:03 am Chęć zgłosiłem w pierwszym poście ale teraz dopiero napływają do głowy pomysły i rozwiązania do przetestowania. Ten sterownik będzie miał potencjał. Dodatkowy atut to styki beznapięciowe. Bardzo mnie się to rozwiązanie podoba. Taki troche must have ten sterownik może się okazać. Czujnik skrzynki na listy czy otwarcia furtki itp wokół domu.
Przeczytaj wątek - jest pomyłka. Nie ma beznapięciowych. Jest sterowanie + lub - do wyboru
YoMan

shimano73 wrote: Thu Feb 01, 2024 8:53 am kontrola zamkniętego zamka w drzwiach wejściowych
Jaki masz pomysł na to?
https://kryry01.aqi.eco/pl
https://app.weathercloud.net/d4311785603

Return to “Nowości”