Właśnie miałem pisać, że poprawka jest już dostępna

Co się wyświetla w cloud? Pokaż screenLukiSpajder wrote: Sun Feb 25, 2024 7:31 pm Jeśli nie mam nic podpięte pod wejście ADC . To mimo to powinno w aplikacji wyświetlić wartość która pokazuje w cloud . Bo u Mnie nic nie wyświetla tylko kreski .
klew wrote: Sun Feb 25, 2024 7:52 pmCo się wyświetla w cloud? Pokaż screenLukiSpajder wrote: Sun Feb 25, 2024 7:31 pm Jeśli nie mam nic podpięte pod wejście ADC . To mimo to powinno w aplikacji wyświetlić wartość która pokazuje w cloud . Bo u Mnie nic nie wyświetla tylko kreski .
Hm, a wyrzucisz te wszystkie korekty, jednostki, wartość dodaną?LukiSpajder wrote: Sun Feb 25, 2024 7:56 pmklew wrote: Sun Feb 25, 2024 7:52 pmCo się wyświetla w cloud? Pokaż screenLukiSpajder wrote: Sun Feb 25, 2024 7:31 pm Jeśli nie mam nic podpięte pod wejście ADC . To mimo to powinno w aplikacji wyświetlić wartość która pokazuje w cloud . Bo u Mnie nic nie wyświetla tylko kreski .
Nie wiem co wysyła urządzenie.LukiSpajder wrote: Sun Feb 25, 2024 8:11 pm Nie mam nic podpięte pod wejście analogowe , jak usunę te wszystkie korekty to pokazuje zero. Dlatego było moje pytanie czy w takim układzie po wklepaniu jakiś wartości mimo tego że na kanale jest wartość 0 pokaże to co zostało dodane w korektach .
Czyli musi być jakiś pomiar ?
Sprawdziłem to u siebie i Cloud niepoprawnie wyświetla "brak pomiaru" jako "0" zmiast "---". Będzie to poprawione.LukiSpajder wrote: Sun Feb 25, 2024 8:37 pm Oki , rozumie .
Wrzuciłem GG że potestować nowy kanał, jeśli chodzi o logi z urządzenia to są wyłączone .
Jak coś to jutro wgram GG bez wyłączonych logów .