Wyłącz SSL i sprawdź, czy pomogło.karnasw wrote: Wed Feb 12, 2025 8:57 pm Przeszedłem w Gosund SP111 v1.1 z wersji v7.18.04 na nową 25.02.11, bo co jakiś czas się resetował. Teraz resetuje się co kilka sekund![]()
Aktualizacja GUI Generic
-
Wiesz, że Supla współpracuje z urządzeniami Zigbee? Więcej szczegółów tutaj: https://forum.supla.org/viewforum.php?f=127
Nec Hercules contra plures!
Nec Hercules contra plures!
-
Jeśli chodzi o SSL w ustawieniach to mam wyłączone. Jak monitor jest odłączony od gniazdka to nie resetuje się. Chyba muszę zrezygnować z licznika.
-
@krycha88 chciałem w esp32 na przekażniku nr7 ustawić termostat i niema takiej opcji, jest opcja max dla 6 przekaźnika, więc wygenerowałem soft z flagą SUPLA_INCREASE_LIMIT i poszło idzie ustawić termostat dla 7 przekaźnika, ale wtedy pojawia się problem że dla i2c dla czujnika temp aht nie idzie ustawić adresu, ustawiając 0x38 po kliknięciu zapisz wskakuje zawsze na wyłącz.
-
Taka prośba mam moduł bardziej rozbudowany 8 przekaźników, 10 przycisków, kilka czujników temp i na jednym przekaźniku ustawiony termostat, dokładnie na 3. Jest też oled i problem taki że, nie ważne jaki czujnik bym przypisał to na oled ciągle jest napisane błąd, termostat działa poprawnie, wiesz może o co chodzi? Mam też inny moduł z termostatem i oled i nie ma tego problemu. Tutaj co widzę to czujniki mają wysokie numeracje może w tym jest problem?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Mam trochę inaczej - dwa termometry, osiem przekaźników i pierwszy termometr przypisany dla kanałów 1 i 3 - 8, drugi dla kanału 2 i tylko pierwszy kanał nie wyświetla błędu (mam podpięty oled). Wszystkie kanały ustawione jako termostaty.
Temperatury wyświetla, działa normalnie, tylko na siedmiu kanałach obok temperatury wyświetla błąd.
Poza tym, jak już pisałem wcześniej, nie da się zapisać histerezy np, na 8 kanale, ale da się ustawić w cloud i działa to normalnie, w apce też wszystko działa jak należy.
Temperatury wyświetla, działa normalnie, tylko na siedmiu kanałach obok temperatury wyświetla błąd.
Poza tym, jak już pisałem wcześniej, nie da się zapisać histerezy np, na 8 kanale, ale da się ustawić w cloud i działa to normalnie, w apce też wszystko działa jak należy.
TEORIA jest wtedy gdy wszystko wiemy i nic nie działa
PRAKTYKA jest wtedy gdy wszystko działa a my nie wiemy dlaczego
My łączymy teorię z praktyką czyli nic nie działa i nikt nie wie dlaczego
PRAKTYKA jest wtedy gdy wszystko działa a my nie wiemy dlaczego
My łączymy teorię z praktyką czyli nic nie działa i nikt nie wie dlaczego