Jest b. dobrze! Na osiem wielkości czcionek do piątej włącznie wyświetla się prawidłowo.
Nie wklejam zrzutu, bo jest ok.
Dziękuję i pozdrawiam!
edit:
Chciałem dodać, że propozycja kol. lesny8 znacznie polepszyłaby komfort obsługi.
[A] Wersja 24.03
-
Teraz jest ok
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
-
Panowie mam taka przypadłość na wersji 24.03. Ustawiam sobie kolejność urządzeń w danej grupie i jest wszystko dobrze do momentu wyczyszczenia pamięci podręcznej telefon. Po tej operacji sam zmienia ustawienia kolejności tych urządzeń, ale chyba tylko w jednej lokalizacji.
Ustawiam tak: w ten sposób powinno być 'Dom piętro' obraz Supla1 w ten sposób zmienia po wyczyszczeniu pamięci podręcznej androida.
Jaka może być tego przyczyna i jak to wyeliminować. W poprzedniej wersji tego nie było. Po ustawieniu kolejności urządzeń tak już zostawało.
Ustawiam tak: w ten sposób powinno być 'Dom piętro' obraz Supla1 w ten sposób zmienia po wyczyszczeniu pamięci podręcznej androida.
Jaka może być tego przyczyna i jak to wyeliminować. W poprzedniej wersji tego nie było. Po ustawieniu kolejności urządzeń tak już zostawało.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Spróbowałem kilku zmian ustawień i wyczyszczenie pamięci podręcznej nic nie zmieniło. Nie widzę też związku. A to samo przypadkiem się nie dzieje jak wymusisz zatrzymanie aplikacji i otworzysz ją ponownie?
-
Nie, jak bym aplikacji nie zamknął to wszystko jest jak powinno być. Zmieniają się ustawienie tylko po wyczyszczeniu pamięci podręcznej.
Hym.... ciekawe, dla próby zrobiłem zmianę w innej lokalizacji czy się nic nie zmienia i zostały mi teraz ustawienia tak jak powinny być ....
I co ciekawsze teraz prawidłowo zapamiętuje mi wszystkie pozycje w każdej lokalizacji
.
Ciekawy błąd, którego już nie ma
Hym.... ciekawe, dla próby zrobiłem zmianę w innej lokalizacji czy się nic nie zmienia i zostały mi teraz ustawienia tak jak powinny być ....
I co ciekawsze teraz prawidłowo zapamiętuje mi wszystkie pozycje w każdej lokalizacji

-
Wyczyszczenie pamięci podręcznej może powodować zamknięcie aplikacji, stąd było moje pytanie, czy po wymuszeniu zatrzymania problem się nie powtórzy, ale... skoro zniknął to tym lepiejmyszektbg wrote: Wed Mar 20, 2024 8:48 pm Nie, jak bym aplikacji nie zamknął to wszystko jest jak powinno być. Zmieniają się ustawienie tylko po wyczyszczeniu pamięci podręcznej.
I co ciekawsze teraz prawidłowo zapamiętuje mi wszystkie pozycje w każdej lokalizacji.