[A] Wersja 24.03

RomanG

Jest b. dobrze! Na osiem wielkości czcionek do piątej włącznie wyświetla się prawidłowo.
Nie wklejam zrzutu, bo jest ok.
Dziękuję i pozdrawiam!
edit:
Chciałem dodać, że propozycja kol. lesny8 znacznie polepszyłaby komfort obsługi.
wojtas567

Teraz jest ok
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Pozdrawiam
Wojtek
myszektbg

Panowie mam taka przypadłość na wersji 24.03. Ustawiam sobie kolejność urządzeń w danej grupie i jest wszystko dobrze do momentu wyczyszczenia pamięci podręcznej telefon. Po tej operacji sam zmienia ustawienia kolejności tych urządzeń, ale chyba tylko w jednej lokalizacji.
Ustawiam tak:
Supla1.png
w ten sposób powinno być 'Dom piętro' obraz Supla1
Supla2.png
w ten sposób zmienia po wyczyszczeniu pamięci podręcznej androida.

Jaka może być tego przyczyna i jak to wyeliminować. W poprzedniej wersji tego nie było. Po ustawieniu kolejności urządzeń tak już zostawało.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
mipolansk

Spróbowałem kilku zmian ustawień i wyczyszczenie pamięci podręcznej nic nie zmieniło. Nie widzę też związku. A to samo przypadkiem się nie dzieje jak wymusisz zatrzymanie aplikacji i otworzysz ją ponownie?
myszektbg

Nie, jak bym aplikacji nie zamknął to wszystko jest jak powinno być. Zmieniają się ustawienie tylko po wyczyszczeniu pamięci podręcznej.
Hym.... ciekawe, dla próby zrobiłem zmianę w innej lokalizacji czy się nic nie zmienia i zostały mi teraz ustawienia tak jak powinny być ....
I co ciekawsze teraz prawidłowo zapamiętuje mi wszystkie pozycje w każdej lokalizacji :D.
Ciekawy błąd, którego już nie ma
mipolansk

myszektbg wrote: Wed Mar 20, 2024 8:48 pm Nie, jak bym aplikacji nie zamknął to wszystko jest jak powinno być. Zmieniają się ustawienie tylko po wyczyszczeniu pamięci podręcznej.
Hym.... ciekawe, dla próby zrobiłem zmianę w innej lokalizacji czy się nic nie zmienia i zostały mi teraz ustawienia tak jak powinny być ....
I co ciekawsze teraz prawidłowo zapamiętuje mi wszystkie pozycje w każdej lokalizacji :D.
Ciekawy błąd, którego już nie ma
Wyczyszczenie pamięci podręcznej może powodować zamknięcie aplikacji, stąd było moje pytanie, czy po wymuszeniu zatrzymania problem się nie powtórzy, ale... skoro zniknął to tym lepiej :)

Return to “Android”