[A] Wersja 24.03.01

lukasz06
Posts: 880
Joined: Sun Jul 17, 2022 6:53 pm

Post

robertklepacki94 wrote: Fri Mar 29, 2024 10:02 am
lukasz06 wrote: Fri Mar 29, 2024 9:48 am Będzie możliwość wyłączenia dolnych labelków, gdy ktoś ich nie używa?
Już jest :D
Nie ma całkowitego wyłączenia.
Znikają tylko napisy. - Kanały, grupy , sceny
Chodzi mi o całą belkę.
User avatar
byniom
Posts: 642
Joined: Sat Jan 07, 2017 1:17 pm

Post

W tej wersji beta telefon często mnie Informuje że supla zużywa dużo baterii. W wersjach z Google tak się nie działo
User avatar
ramar4
Posts: 851
Joined: Mon Dec 28, 2020 7:56 pm
Location: Szydłowiec

Post

Nie wiem co robię źle
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
2×ROW-01-ROP-01
2×ROW-01/16A
1×ROW-O1-RWS311J/Z
1×SLW-01
1×SLW-02
4×THW-01
5×DS18B20
1×LIW-01
1×LEW-02
1×MEW-01
1×GMB-03
mipolansk
Posts: 290
Joined: Fri Dec 11, 2020 8:40 pm

Post

ramar4 wrote: Fri Mar 29, 2024 6:46 pm Nie wiem co robię źle
Ale że co nie działa? Nad ikonami masz przełącznik. Musisz zmienić na tryb nocny i też dodać ikony.
mipolansk
Posts: 290
Joined: Fri Dec 11, 2020 8:40 pm

Post

byniom wrote: Fri Mar 29, 2024 3:26 pm W tej wersji beta telefon często mnie Informuje że supla zużywa dużo baterii. W wersjach z Google tak się nie działo
Będę obserwował, ale u mnie nic takiego się nie pokazuje.
User avatar
ramar4
Posts: 851
Joined: Mon Dec 28, 2020 7:56 pm
Location: Szydłowiec

Post

zmieniam na tryb nocny i taki bład wyskakuje
2×ROW-01-ROP-01
2×ROW-01/16A
1×ROW-O1-RWS311J/Z
1×SLW-01
1×SLW-02
4×THW-01
5×DS18B20
1×LIW-01
1×LEW-02
1×MEW-01
1×GMB-03
User avatar
ramar4
Posts: 851
Joined: Mon Dec 28, 2020 7:56 pm
Location: Szydłowiec

Post

coś jest nie tak bo przez kilka sekund w apce pojawiły mi się ikony wszystkie z automatu standardowe po ponownym otwarciu apki załadowały się odpowiednie ikonki
2×ROW-01-ROP-01
2×ROW-01/16A
1×ROW-O1-RWS311J/Z
1×SLW-01
1×SLW-02
4×THW-01
5×DS18B20
1×LIW-01
1×LEW-02
1×MEW-01
1×GMB-03
mipolansk
Posts: 290
Joined: Fri Dec 11, 2020 8:40 pm

Post

ramar4 wrote: Fri Mar 29, 2024 7:46 pm coś jest nie tak bo przez kilka sekund w apce pojawiły mi się ikony wszystkie z automatu standardowe po ponownym otwarciu apki załadowały się odpowiednie ikonki
Ikony muszą się pobrać w apce, więc czasem to chwilę potrwa. Nie pamiętam już też wszystkich sytuacji w jakich pobieranie jest startowane, ale na pewno na starcie aplikacji. Więc w przypadku gdy coś się nie załaduje, zalecam zamknąć i otworzyć aplikację.
User avatar
ramar4
Posts: 851
Joined: Mon Dec 28, 2020 7:56 pm
Location: Szydłowiec

Post

mipolansk wrote: Fri Mar 29, 2024 7:50 pm
ramar4 wrote: Fri Mar 29, 2024 7:46 pm coś jest nie tak bo przez kilka sekund w apce pojawiły mi się ikony wszystkie z automatu standardowe po ponownym otwarciu apki załadowały się odpowiednie ikonki
Ikony muszą się pobrać w apce, więc czasem to chwilę potrwa. Nie pamiętam już też wszystkich sytuacji w jakich pobieranie jest startowane, ale na pewno na starcie aplikacji. Więc w przypadku gdy coś się nie załaduje, zalecam zamknąć i otworzyć aplikację.
ok rozumiem .A dlaczego w cloud jak dodaje ikone zaznaczam tyb ciemny to wyskakuje błąd ? Może coś robię nie tak ?
2×ROW-01-ROP-01
2×ROW-01/16A
1×ROW-O1-RWS311J/Z
1×SLW-01
1×SLW-02
4×THW-01
5×DS18B20
1×LIW-01
1×LEW-02
1×MEW-01
1×GMB-03
User avatar
pzygmunt
Posts: 18608
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków

Post

Musisz dodać ikony dla trybu jasnego w pierwszej zakładce, a dopiero później dodajesz ikony dla trybu ciemnego w drugiej.

Return to “Android”