[A] Wersja 24.03.01

ramar4

myxhir wrote: Thu Mar 28, 2024 12:49 pm
mipolansk wrote: Thu Mar 28, 2024 12:05 pm
Gitman wrote: Thu Mar 28, 2024 10:12 am U mnie to samo, usunięcie nic nie daje. Podczas dodawania widgetu (widget sceny jeśli to ma znaczenie) już w oknie jego konfiguracji widnieje domyślna filiżanka niż ta co jest w claud.
A sprawdźcie teraz: https://drive.google.com/file/d/1YnklLO ... sp=sharing
pomogło, wszystkie załadowały swoje ikony ;)
Jest ok wszystko git
2×ROW-01-ROP-01
2×ROW-01/16A
1×ROW-O1-RWS311J/Z
1×SLW-01
1×SLW-02
5×THW-01
5×DS18B20
1×LIW-01
1×LEW-02
1×MEW-01
1×GMB-03
1×MSLW-02
1xPNW-01
Mmof

A ja opiszę co mi się przytrafiło wczoraj na wersji przedostatniej mianowicie chciałem zamknąć bramę z widżetu i wyskoczył błąd więc chciałem to zrobić z App wchodzę a tu niespodzianka rozłączona z serwerem nie mogła się połączyć nawet jak przełączyłem na Beta-Cloud bo tam mam kilka testowych rzeczy też się nie połączyła a aplikacje od Lesny działały poprawnie obydwie pomogło dopiero wymuszeniem zatrzymania i odpalenie na nowo zrobiło się tak na Samsung S22+ może jakiś pojedynczy przypadek ale zgłaszam.
mipolansk

Mmof wrote: Fri Mar 29, 2024 6:17 am A ja opiszę co mi się przytrafiło wczoraj na wersji przedostatniej mianowicie chciałem zamknąć bramę z widżetu i wyskoczył błąd więc chciałem to zrobić z App wchodzę a tu niespodzianka rozłączona z serwerem nie mogła się połączyć nawet jak przełączyłem na Beta-Cloud bo tam mam kilka testowych rzeczy też się nie połączyła a aplikacje od Lesny działały poprawnie obydwie pomogło dopiero wymuszeniem zatrzymania i odpalenie na nowo zrobiło się tak na Samsung S22+ może jakiś pojedynczy przypadek ale zgłaszam.
Dzięki za informację. Czasami tak się zdarza, że aplikacja nie mogąc nawiązać połączenia potrafi zawisnąć na ekranie łączenia. Nie udało się jeszcze znaleźć rozwiązania..
Mmof

mipolansk wrote: Fri Mar 29, 2024 6:54 am
Mmof wrote: Fri Mar 29, 2024 6:17 am A ja opiszę co mi się przytrafiło wczoraj na wersji przedostatniej mianowicie chciałem zamknąć bramę z widżetu i wyskoczył błąd więc chciałem to zrobić z App wchodzę a tu niespodzianka rozłączona z serwerem nie mogła się połączyć nawet jak przełączyłem na Beta-Cloud bo tam mam kilka testowych rzeczy też się nie połączyła a aplikacje od Lesny działały poprawnie obydwie pomogło dopiero wymuszeniem zatrzymania i odpalenie na nowo zrobiło się tak na Samsung S22+ może jakiś pojedynczy przypadek ale zgłaszam.
Dzięki za informację. Czasami tak się zdarza, że aplikacja nie mogąc nawiązać połączenia potrafi zawisnąć na ekranie łączenia. Nie udało się jeszcze znaleźć rozwiązania..
Może warto się przyjrzeć App od Lesny bo u niego takie coś się nie zdarzyło 😉
pzygmunt

To jest ta sama apka tylko ze zmienionym UI. Reszta była taka sama.
lukasz06

Będzie możliwość wyłączenia dolnych labelków, gdy ktoś ich nie używa?
robertklepacki94

lukasz06 wrote: Fri Mar 29, 2024 9:48 am Będzie możliwość wyłączenia dolnych labelków, gdy ktoś ich nie używa?
Już jest :D
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
Mmof

pzygmunt wrote: Fri Mar 29, 2024 9:27 am To jest ta sama apka tylko ze zmienionym UI. Reszta była taka sama.
Jeżeli tak to obstawiam że to problem leży po stronie nakładki Androida bo nie zaobserwowałem żadnych problemów ani na HUAWEI, Xiaomi oraz na Sony Xperia tylko coś takiego występuje na moim Samsungu. Może włożę kij w mrowisko ale zawsze uważałem że Samsung od dawna nie robi dobrych telefonów dałem się namówić na niego niepotrzebnie ale już nie długo przejdzie do lamusa.😀
mipolansk

Dodaliśmy możliwość ustawiania własnych ikon dla trybu nocnego. Aktualizacja jest już dostępna w cloud oraz w aplikacji: https://drive.google.com/file/d/1YnklLO ... sp=sharing :)
pzygmunt

Uzupełniając wypowiedź kolegi, cloud w wersji >= 24.03.01 pozwala na ustawienie ikon dla trybu ciemnego co aplikacja dla Androida już respektuje. Nowa wersja cloud-a jest już na serwerach produkcyjnych tak więc śmiało można testować ;)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Return to “Android”