Rozwój aplikacji i Cloud - subkanały

Masz pomysł na funkcjonalność lub koncepcję na rozwój projektu. Opisz wszystko tutaj.
Maciek663

Robert Błaszczak wrote: Wed Mar 20, 2024 4:18 pm
Ja wrzuciłem propozycję, natomiast nie ja piszę kody aplikacji, więc nie będę się wypowiadał, co jest prostsze w implementacji. Wracam do tego, że zamiana na kafelki aktualnie nie wchodzi w grę, więc zaproponowałem - wydaje mi się - w miarę jednolity sposób na skrócenie listy kanałów na głównym ekranie i uczynienie aplikacji bardziej ergonomiczną.
Tak wiem, rozumiem. Też przecież nic nie żądam tylko proponuję. Wg mnie odświeżenie aplikacji prędzej czy później będzie konieczne, ale rozumiem też niechęć do przejścia na kafelki - zawsze lepsza jest ewolucja niż rewolucja.

Natomiast wg mnie największa niedogodnością jest konieczność albo długiego przewijania, albo ukrywania/rozwijania poszczególnych lokalizacji.

Może, jak nie kafelki to druga przewijana kolumna z lokalizacjami? Albo wszystkimi, albo ulubionymi?

Coś w tym stylu, że po kliknięciu przenosi do pierwszego kanału w danej lokalizacji i wtedy można zrezygnować ze zwijania lokalizacji.

Pozwoliłem sobie użyć Twoich screenów, proszę nie zwracać uwagi na aspekt wizualno-graficzny ;)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Return to “Pomysły i koncepcje”