Supla Offline Party 2024
-
Poprzednie miejsce było mega fajne z klimatem. Moim zdaniem żeby w tym roku przydałyby się jakieś krótkie warsztaty jak zrobic swoją mała płytkę jak to wszystko podłaczyc wgrać i skonfigurować. Malo tez jest pokazane jak zrobic swoj serwer na rpi4 to tez by było ciekawe żeby takie coś pokazac i żeby było caly czas stoisko warsztatowe. Jakieś konkursy jak ostatnio były mega fajne.
-
Poprzednia forma typu piknik rodzinny, jak najbardziej ok. Miejsce było super, tym bardziej że jest to ode mnie zaledwie około 125 km.
Jednak jakby pojawiły się inne nowe ciekawe propozycje lokalizacji imprezy, też byłoby fajnie. Zawsze coś nowego.
Postaram się dostosować. Chyba, że będzie to kolidować z moim urlopem, ale to inna sprawa...
PS. Cieszę się, że jest kolejna inicjatywa Supla Offline Party 2024. Na poprzedniej już się widzieliśmy i teraz będzie łatwiej.
Jednak jakby pojawiły się inne nowe ciekawe propozycje lokalizacji imprezy, też byłoby fajnie. Zawsze coś nowego.
Postaram się dostosować. Chyba, że będzie to kolidować z moim urlopem, ale to inna sprawa...
PS. Cieszę się, że jest kolejna inicjatywa Supla Offline Party 2024. Na poprzedniej już się widzieliśmy i teraz będzie łatwiej.
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023 

-
Tym razem może namówię rodzinkę na ten piknik:) i jeśli faktycznie ktoś by chciał posłuchać o budowie rozwiązań DIY (hardware), to mogę coś przygotować - w końcu to jak wspominałem hobby 

-
1. Zdecydowanie za mało leżaków suplowych było 
2. Plan/agenda, to fajny pomysł, tylko to trzeba przygotować. Formuła SOP jest dość luźna, ale może można jakiś ogólny plan zrobić i zamiast typowych wykładów zrobić z tego open space z otwartymi dysksjami? Można zrobić wtedy coś w stylu "co dalej w Supli?", określić miejsce i godzinę i tam podyskutować sobie swobodnie na taki temat
3. Oczywiście, jeśli ktoś chciałby zająć 30-45 minut i poprowadzić coś w styli wykładu/warsztatu, to myślę, że nikt nie zabroni
4. Miejsce - dla mnie Wrocław i okolice są wygodne, ale może inna okolica pozwoliłaby równoważyć tematy dojazdu dla osób z różnych zakątów

2. Plan/agenda, to fajny pomysł, tylko to trzeba przygotować. Formuła SOP jest dość luźna, ale może można jakiś ogólny plan zrobić i zamiast typowych wykładów zrobić z tego open space z otwartymi dysksjami? Można zrobić wtedy coś w stylu "co dalej w Supli?", określić miejsce i godzinę i tam podyskutować sobie swobodnie na taki temat
3. Oczywiście, jeśli ktoś chciałby zająć 30-45 minut i poprowadzić coś w styli wykładu/warsztatu, to myślę, że nikt nie zabroni

4. Miejsce - dla mnie Wrocław i okolice są wygodne, ale może inna okolica pozwoliłaby równoważyć tematy dojazdu dla osób z różnych zakątów
-
Dzień dobry,
podzielam zdanie Roberta. Myślę, że nie warto też "przesadzać" z warsztatami dla początkujących, bo w SOP biorą udział raczej osoby z forum, zaznajomione z tematem.
podzielam zdanie Roberta. Myślę, że nie warto też "przesadzać" z warsztatami dla początkujących, bo w SOP biorą udział raczej osoby z forum, zaznajomione z tematem.
Pozdrawiam
Jakub
Jakub
-
Coś cicho w temacie
. Jaki mniej więcej termin to miałby być? Trzeba jakoś urlop zaplanować żeby nie kolidował z SOP2024
.
Zamel Mew-01, Wemos D1 mini Pro + Ikea vindriktning + BME280, 3x - SonOff mini, 3x - SonOff Basic, 3xGosund SP111, SonOff S55, 2x GOSUND WB4
https://github.com/v33r005
https://github.com/v33r005
-
Termin jeszcze nie jest ustalony ale wydaje mi się, że będziemy celować we wrzesień.
-
O ile to możliwe proszę aby nie był to termin 14-15.09.2024.pzygmunt wrote: Sun May 26, 2024 10:08 am Termin jeszcze nie jest ustalony ale wydaje mi się, że będziemy celować we wrzesień.
Ponieważ 14.09 jest w Krakowie koncert Turn Back the Time - 90's Show. 2 imprez w tym samym czasie nie pogodzę. Takich osób może być więcej.
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023