W GKW możesz włączyć wyłącznie ekranu po czasie nieaktywności. Czas jest konfigurowalnydjalex wrote: ↑Tue Apr 30, 2024 5:02 am Jak wspomniałem używam Devireg Smart i mimo że droższy i już go mam, bralem pod uwagę jednak wymianę by mieć to pod kontrolą Supli oraz ze względu na jeden mankament a mianowicie w Devii ekran normalnie jest cały wygaszony i aktywuje się tylko na krotki czas po wykryciu dotyku ale ze wzgledu na omawiane ograniczenie pozostaje przy tym co mam.
Montaż GKW-01
-
Kiedy będzie Supla Offline Party / SOP#2025 ?
-
Wiem, dlatego bralem pod uwagę wymianę.klew wrote: ↑Tue Apr 30, 2024 6:04 amW GKW możesz włączyć wyłącznie ekranu po czasie nieaktywności. Czas jest konfigurowalnydjalex wrote: ↑Tue Apr 30, 2024 5:02 am Jak wspomniałem używam Devireg Smart i mimo że droższy i już go mam, bralem pod uwagę jednak wymianę by mieć to pod kontrolą Supli oraz ze względu na jeden mankament a mianowicie w Devii ekran normalnie jest cały wygaszony i aktywuje się tylko na krotki czas po wykryciu dotyku ale ze wzgledu na omawiane ograniczenie pozostaje przy tym co mam.