10k

Goral64

pzygmunt wrote: Mon May 13, 2024 7:51 am 3. Raczej będziemy próbowali iść w kierunku Carplay/Android auto.
Należy pamiętać także o tych, którzy używają smartfona w uchwycie na desce rozdzielczej. Tak więc jak najbardziej Carplay/Android auto ale pamiętając także o użytkownikach smartfonów w samochodzie.

Poza tym opcja CarMode w alternatywnej apce to nie layout dla apki w samochodzie, a tylko specjalna grupa kanałów do prezentacji, która pewnie przyda się także w Carplay/Android auto.
Widzimy się na Supla Offline Party Season 2025 :D

Image
djalex

Goral64 wrote: Mon May 13, 2024 3:03 pm
pzygmunt wrote: Mon May 13, 2024 7:51 am 3. Raczej będziemy próbowali iść w kierunku Carplay/Android auto.
Należy pamiętać także o tych, którzy używają smartfona w uchwycie na desce rozdzielczej. Tak więc jak najbardziej Carplay/Android auto ale pamiętając także o użytkownikach smartfonów w samochodzie.

Poza tym opcja CarMode w alternatywnej apce to nie layout dla apki w samochodzie, a tylko specjalna grupa kanałów do prezentacji, która pewnie przyda się także w Carplay/Android auto.
O to to to chodzi. Nawet poszedlbym krok dalej - coś a'la zakładka "ulubione" w której można by dodać wybrane nakczęściej używane kanały tak jak brama w alternatywnej apce.
lesny8

Gratulacje 👍👏

Trochę mój ficzer został wywołany, więc pozwolę sobie zabrać słowo 🙃

CarMode to lista kanałów konta zawężona do kanałów z funkcją: otwieranie bramy garażowej/wjazdowej/furtki/drzwi

W samochodzie, na rowerze, idąc ze spaceru, najmniej obchodzą nas wszystkie kanały z pozostałymi funkcjami, bo wtedy chcemy szybko otworzyć drzwi, furtkę, bramę. Ja z tego korzystam codziennie po kilka razy 😁

O liście ulubionych też kiedyś myślałem, ale to już odrebna para kaloszy.
SOP 2023 :heavy_check_mark:
SOP 2024 :heavy_check_mark:
Czekam na kolejne Supla Offline Party :upside_down_face:
Gang

Gratuluję!
Tu jest za mało miejsca abym wszystko mógł wypisać, co mam z supli :mrgreen:
lukasz06

A kiedy będzie można wyłączyć dolną belkę - kanały, grupy, sceny, która zabiera sporo miejsca?
Lub można by ją schować, tak jak kiedyś proponował kolega Lesny8

Return to “Ogólna dyskusja”