Faktycznie, coś się zepsuło. Dzięki za sygnał, poprawięLukiSpajder wrote: Thu May 23, 2024 6:21 pm Czy tylko u mnie przestało działać zamykanie / otwieranie rolet po przesunięciu w bok z tego zielonego kwadraciku .
Może ktoś potwierdzić

Faktycznie, coś się zepsuło. Dzięki za sygnał, poprawięLukiSpajder wrote: Thu May 23, 2024 6:21 pm Czy tylko u mnie przestało działać zamykanie / otwieranie rolet po przesunięciu w bok z tego zielonego kwadraciku .
Może ktoś potwierdzić
Przy grupie rolet dziś otwierałem i działa. Dla pojedynczej nie działa.mipolansk wrote: Thu May 23, 2024 7:07 pmFaktycznie, coś się zepsuło. Dzięki za sygnał, poprawięLukiSpajder wrote: Thu May 23, 2024 6:21 pm Czy tylko u mnie przestało działać zamykanie / otwieranie rolet po przesunięciu w bok z tego zielonego kwadraciku .
Może ktoś potwierdzić![]()
Jest na liście zadań, chociaż w planie jest otwieranie kanału z którego przyszło powiadomienie.robertklepacki94 wrote: Fri May 24, 2024 9:08 am Cześć![]()
Odemnie taka mała uwaga/usprawnienie, dotychczas po naciśnięciu w powiadomienie otwiera nam się apka Supli na głównym ekranie.
Nie lepiej będzie jak po kliknięciu w powiadomienie otwierać się będzie na historii powiadomień?
Dotyczy Androida jak i iOS![]()
iM@rek wrote: Sun May 19, 2024 4:50 am Zgłaszam słabą czytelność info o zużyciu energii: białe na żółtym. Tak samo w trybach jasnym i ciemnym.
IMG_4282.jpeg
Wkrótce w Testflight pojawi się nowa wersja, która powinna rozwiązać te dwa problemyLukiSpajder wrote: Thu May 23, 2024 6:21 pm Czy tylko u mnie przestało działać zamykanie / otwieranie rolet po przesunięciu w bok z tego zielonego kwadraciku .
Może ktoś potwierdzić
Tak, chodzi mi ten pierwszy wiersz.klew wrote: Sat Jun 08, 2024 9:28 am Markowi chodzi o tą liczbę wyświetlaną na górze.
Z tego co teraz widać to jest tam aktualne wskazanie licznika, a oczekuje że będzie tam całkowite zużycie w całej historii.