Żaluzje fasadowe - zaproszenie do testów

pzygmunt

Integruj przez MQTT
jaku2k

O ile rozumiem @uchnast.michal pyta o możliwość wizualizacji stan à la Supla. Nie wiem jak z żaluzjami, ale rolety otrzymały jakiś czas temu suwaczek (natywny popup), który choć trochę pomaga w wyobrażeniu ich stanu.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Pozdrawiam
Jakub
uchnast.michal

jaku2k wrote: Tue Jul 23, 2024 10:24 pm O ile rozumiem @uchnast.michal pyta o możliwość wizualizacji stan à la Supla. Nie wiem jak z żaluzjami, ale rolety otrzymały jakiś czas temu suwaczek (natywny popup), który choć trochę pomaga w wyobrażeniu ich stanu.
Dokładnie tak, miałem na myśli wizualizację. Nie liczę,.że będzie tak super jak w Supli ale przynajmniej jakiś suwak do zmiany położenia lameli.
Obecnie rolety wizualizowane są tak:
Screenshot_20240724-050404.png
Edit
Jednak jest wizualizacja lameli w HA
Screenshot_20240729-225001.png
Edit
mSRW-01 bajka, działa wyśmienicie. Wizualizacja żaluzji prawie
idealna, lamele większe niż u mnie:) Obawiam się, że do HA nie zrobi tego nikt tak dobrze jak Wy. Brawo za kolejny doskonały moduł.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
LukaszH

Chciałem trochę podbić temat związany z żaluzjami w supla dev, czy kolejka zadań się luzuje na tyle aby móc powiedzieć kiedy można się spodziewać implementacji? Przy okazji można by pomyśleć o auto kalibracji :)
klew

LukaszH wrote: Sun Aug 25, 2024 1:04 pm Chciałem trochę podbić temat związany z żaluzjami w supla dev, czy kolejka zadań się luzuje na tyle aby móc powiedzieć kiedy można się spodziewać implementacji? Przy okazji można by pomyśleć o auto kalibracji :)
Niestety nie wiem
pzygmunt

LukaszH wrote: Sun Aug 25, 2024 1:04 pm supla dev
Pytanie czy masz na myśli bibliotekę supla-device czy supla-dev (https://github.com/SUPLA/supla-core/tre ... /supla-dev) ?
supla-dev nie będzie rozwijane.

Return to “Nowości”