ZAPROSZENIE DO TESTÓW MEW-02 ETH :)
-
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Dlaczego Ty wpisujesz wartość dodaną energii jako bilans wektorowy?
43-200 Pszczyna
ul. Zielona 27
Wsparcie techniczne: 32 211-35-55
ul. Zielona 27
-
PGE z reguły miało bilansowanie wektorowe, więc pewnie ten pomiar jest tutaj porównywanyMirosław F. wrote: ↑Tue Jul 30, 2024 4:46 am Dlaczego Ty wpisujesz wartość dodaną energii jako bilans wektorowy?
Widzimy się na Supla Offline Party vol. 2
-
Dokładnie tak jak Klew piszę ja mam bilans wektorowy dlatego mogę się tylko do niego odnieść a w poprzedniej MEW zgrywało mi się dość ładnie wszystko miałem jakiś 1% błędu ale nie wiadomo czy oszukiwał MEW czy PGE . Dzisiaj porównań jeszcze dalej jak to wygląda z licznikiem PGE. A dodatkowo stabilność połączenia jest bezbłędna nadal zostawiłem MEW na połączeniu tylko po kabelku i dodatkowo nie przypisałem mu stałego IP i jak do tej pory nie zauważyłem żadnych problemów.
A dodatkowo był bym za tym żeby móc zmieniać parametry wyświetlane jako główne w App nawet że względu na to że bilansowania są różne w różny firmach.
A dodatkowo był bym za tym żeby móc zmieniać parametry wyświetlane jako główne w App nawet że względu na to że bilansowania są różne w różny firmach.
-
A zdradzisz jak zachowują się diody w poszczególnych trybach ?klew wrote: ↑Fri Jul 19, 2024 6:02 amJest kilka trybów pracy ledów. Aktualnie można to zmieniać w trybie cfg, ale już niedługo będzie można też przez cloudrobertklepacki94 wrote: ↑Fri Jul 19, 2024 4:19 am Ja dopiero dziś w nocy założyłem do czasu brak
Konfiguracja prosta =, pierwszy raz zribiłem to przez apkę bo jakoś w nawyku mam przez 192........
Powiedzcie co jak dokładnie zachowują się te diody RBG ? Chciałbym testowo pomieszać fazy i obrućić np jeden przekładnik kierunkiem aby zobaczyć jak zachowują się LED,y
Zwłaszcza leżeli chodzi o Voltage level i Active power direction ?
Podejrzewam że w pozostałych trybach albo świecą albo nie
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
-
Zarówno dla mocy jak i napięcia definiuje się górny i dolny próg.
Przy mocy jest: zielona < dolny próg < niebieska < górny próg < czerwona
Dla napięcia: niebieska < dolny < zielona < górny < czerwona
Przy mocy jest: zielona < dolny próg < niebieska < górny próg < czerwona
Dla napięcia: niebieska < dolny < zielona < górny < czerwona
-
I działa to fajnie ja obecnie mam ustawione na moc i jest Ok. Tylko czasem taka mała choinka się świeci zielony, niebieski, zielony a czasem na odwrót ( Oczywiście żarcik)
-
Zostawię to tutaj
https://supla.zamel.com/product/monitor ... -02-sc-16/
https://supla.zamel.com/product/monitor ... fn-mew-02/
https://supla.zamel.com/product/monitor ... -02-sc-16/
https://supla.zamel.com/product/monitor ... fn-mew-02/
43-200 Pszczyna
ul. Zielona 27
ul. Zielona 27
-
A takie dodtkowe pytanie czy była by możliwość zrobienia tak żeby pod "i" był wyświetlone czy MEW jest podłączony przez ETH czy po Wi-Fi będzie widać czy nie nastąpiła awaria np. LAN bo już miałem przypadek że spaliło mi wejście w routerze po burzy niby wszystko wytrzymało ale jednak jedno wejście padło.
-
Wydaje mi się że nie powinno być danych WiFi gdy połączenie jest przez EthernetMmof wrote: ↑Wed Jul 31, 2024 6:52 pm A takie dodtkowe pytanie czy była by możliwość zrobienia tak żeby pod "i" był wyświetlone czy MEW jest podłączony przez ETH czy po Wi-Fi będzie widać czy nie nastąpiła awaria np. LAN bo już miałem przypadek że spaliło mi wejście w routerze po burzy niby wszystko wytrzymało ale jednak jedno wejście padło.