[i] Wersja 24.06 -> 24.07

kurus

U mnie było to samo.. dodatkowo zdążyłem zauważyć że, w liczniku energii w zakładce pomiary w górnej części jest jakaś dziwna zakładka zasłaniająca tekst.
PuteR

Ja po aktualizacji w ogóle nie mam możliwości uruchomić aplikacji. Pokazuje się na krótko wpisane kod pin ( chociaż żadnego nie ustawiałem) i odrazu wyrzuca błąd „Awaria aplikacji supla” i tak za każdym razem.

Jakieś pomysły co zrobić ??
kurus

PuteR wrote: Sun Jul 14, 2024 8:43 am Ja po aktualizacji w ogóle nie mam możliwości uruchomić aplikacji. Pokazuje się na krótko wpisane kod pin ( chociaż żadnego nie ustawiałem) i odrazu wyrzuca błąd „Awaria aplikacji supla” i tak za każdym razem.

Jakieś pomysły co zrobić ??
Wejdź w TestFlight kliknij suple i tam masz poprzednie wersje i wystarczy zaktualizować do poprzedniej.
mipolansk

shimano73 wrote: Sat Jul 13, 2024 11:48 am No właśnie , zainstalowałem ustawiłem faceid i było ok. Ale teraz gdy po użyciu apki no otwarciu garażu i wyjściu z apki wyskakuje błąd „awaria aplikacji” i czasem trzeba się nieźle na klikać aby to potwierdzić i komunikat zniknął.
Czasem jak jestem innej apce, np teraz gdy to pisze wyskoczyło mi dwa razy
To nie są żale tyko obserwacja , w samym działaniu apki nie zauważyłem problemów
Wyskakuje błąd aplikacji jak aplikacja jest w tle? Jaki masz telefon?
shimano73

mipolansk wrote: Mon Jul 15, 2024 7:50 am
shimano73 wrote: Sat Jul 13, 2024 11:48 am No właśnie , zainstalowałem ustawiłem faceid i było ok. Ale teraz gdy po użyciu apki no otwarciu garażu i wyjściu z apki wyskakuje błąd „awaria aplikacji” i czasem trzeba się nieźle na klikać aby to potwierdzić i komunikat zniknął.
Czasem jak jestem innej apce, np teraz gdy to pisze wyskoczyło mi dwa razy
To nie są żale tyko obserwacja , w samym działaniu apki nie zauważyłem problemów
Wyskakuje błąd aplikacji jak aplikacja jest w tle? Jaki masz telefon?
Dokładnie tak , 12mini
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie

Wezmę udział w Supla Offline Party 2024 :)
mipolansk

W TestFlight powinna być już dostępna wersja 24.07 (187). Powinna ona również rozwiązywać problem zatrzymującej się aplikacji. Gdyby jednak pojawiały się kolejne problemy prosiłbym, aby przesyłać zgłoszenia. Proszę też, upewnijcie się, że wersja 187 się zainstalowała, ponieważ w App Store nadal dostaje zgłoszenia z błędnej wersji 185.
kurus

mipolansk wrote: Tue Jul 16, 2024 10:34 am W TestFlight powinna być już dostępna wersja 24.07 (187). Powinna ona również rozwiązywać problem zatrzymującej się aplikacji. Gdyby jednak pojawiały się kolejne problemy prosiłbym, aby przesyłać zgłoszenia. Proszę też, upewnijcie się, że wersja 187 się zainstalowała, ponieważ w App Store nadal dostaje zgłoszenia z błędnej wersji 185.
O kod pin aplikacja ma prosić tylko jak się ją zamknie z menadżera zadań? Bo samo zamknięcie jej bez ubijania tak że, jest w tle i ponowne uruchomienie to nie chce pinu.

Czcionki na belkach coś się rozjechały jakieś takie poszarpane? I belka w zakładce pomiary jakaś się wkradła. Tyle na chwile obecną.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
mipolansk

kurus wrote: Tue Jul 16, 2024 3:16 pm O kod pin aplikacja ma prosić tylko jak się ją zamknie z menadżera zadań? Bo samo zamknięcie jej bez ubijania tak że, jest w tle i ponowne uruchomienie to nie chce pinu.
Po 2 minutach bycia w tle poprosi ponownie o pin. Przynajmniej powinna :)
LukiSpajder

Zainstalowana i narazie działa 😁 Face ID dział 😁
Katalog produktów się pojawił -fajne
kurus

mipolansk wrote: Tue Jul 16, 2024 5:48 pm
kurus wrote: Tue Jul 16, 2024 3:16 pm O kod pin aplikacja ma prosić tylko jak się ją zamknie z menadżera zadań? Bo samo zamknięcie jej bez ubijania tak że, jest w tle i ponowne uruchomienie to nie chce pinu.
Po 2 minutach bycia w tle poprosi ponownie o pin. Przynajmniej powinna :)
Faktycznie tak jest, miałem jedną awarię aplikacji, raport wysłałem, choć wszystko działało ok, a okno z awaria wyskoczyło.

Return to “iOS”