[i] Wersja 24.06 -> 24.07
-
Mam wersje 188 i nadal wyskakuje komunikat o awarii aplikacji nawet jak jej nie używam. Wysłałem raport.
-
U mnie również się to powtarza losowo, także wysłałem raport.
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
-
A powiadomienia macie jakieś ustawione? Działają?
-
Jedyne co mi przychodzi do głowy to właśnie te powiadomienia, które mogą wybudzać aplikację gdy jej nie używacie. A zapisują się w historii powiadomień?
-
Poszła kolejna wersja - 189. Mam nadzieję, że poprawi sytuację
-
W kanale KOP po ustawienia wykresu świecowego na dole pokazuje cały czas 6 sty .
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Gdzie ustawia się ten pin?? Mam wersję 24.07 ale nigdzie nie widzę możliwości ustawienia kodu pinmipolansk wrote: ↑Fri Jul 12, 2024 2:37 pm Wkrótce w TestFlight pojawi się kolejna aktualizacja. Tym razem już pod numerem 24.07. W tej wersji:
- Dodano możliwość zabezpieczenia aplikacji kodem PIN. Wspierane są dwa zakresy zabezpieczenia. Można zabezpieczyć całą aplikacji i wtedy przy otwarciu należy wprowadzić PIN (bądź użyć biometrii). Druga opcja to zabezpieczenie zmian w kontach - dodanie lub edycja konta będzie wymagała podania kodu PIN. Kod PIN możecie nadać w ustawieniach aplikacji.
- Skrócony został czas oczekiwania na połączenie z serwerem, przez co zgłaszany przez was problem z zawieszającym się ekranem logowania powinien zostać wyeliminowany.
- Dodano nowy widok z listą urządzeń Supla.
Ze względu na wprowadzenie kodu PIN zmienione zostało dość sporo w aplikacji, dlatego proszę o czujność i zgłaszanie błędów oraz różnych dziwnych zachowań
-
W ustawieniachPuteR wrote: ↑Sat Jul 20, 2024 11:07 amGdzie ustawia się ten pin?? Mam wersję 24.07 ale nigdzie nie widzę możliwości ustawienia kodu pinmipolansk wrote: ↑Fri Jul 12, 2024 2:37 pm Wkrótce w TestFlight pojawi się kolejna aktualizacja. Tym razem już pod numerem 24.07. W tej wersji:
- Dodano możliwość zabezpieczenia aplikacji kodem PIN. Wspierane są dwa zakresy zabezpieczenia. Można zabezpieczyć całą aplikacji i wtedy przy otwarciu należy wprowadzić PIN (bądź użyć biometrii). Druga opcja to zabezpieczenie zmian w kontach - dodanie lub edycja konta będzie wymagała podania kodu PIN. Kod PIN możecie nadać w ustawieniach aplikacji.
- Skrócony został czas oczekiwania na połączenie z serwerem, przez co zgłaszany przez was problem z zawieszającym się ekranem logowania powinien zostać wyeliminowany.
- Dodano nowy widok z listą urządzeń Supla.
Ze względu na wprowadzenie kodu PIN zmienione zostało dość sporo w aplikacji, dlatego proszę o czujność i zgłaszanie błędów oraz różnych dziwnych zachowań
Widzimy się na Supla Offline Party vol. 2
-
Czy ja czegoś nie widzę
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.