Supla wersja apki 24.07.01

poszukiwacz

Cześć, a będzie kiedyś opcja rotacji ekranu ? obecnie na tablecie musze obracac go aby mieć podglad :P
pzygmunt

Będzie
lukasz06

A opcja chowania etykiet - kanały, grupy, sceny?
klew

lukasz06 wrote: Wed Jul 24, 2024 11:12 am A opcja chowania etykiet - kanały, grupy, sceny?
Po raz kolejny: etykiety można chować już od dawna :P
Pisz wyraźnie, że chodzi Ci o ukrywanie dolnego menu, gdy nie ma scen ani grup. Albo coś w ten deseń

Specjalnie dodawaliśmy jakiś czas temu opcję ukrywania etykiet/labelek, bo były o to pytania. Ale możliwe, że cały czas to Ty o tym pisałeś i w efekcie dodaliśmy opcję, której nie chciałeś :P
Widzimy się na Supla Offline Party - 19.10.2024
https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=15820
Robert Błaszczak

Znamienne jest to, że nikt inny oprócz kolegi @lukasz06 nie zgłasza potrzeby ukrywania całej dolnej belki.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
djalex

Robert Błaszczak wrote: Wed Jul 24, 2024 2:09 pm Znamienne jest to, że nikt inny oprócz kolegi @lukasz06 nie zgłasza potrzeby ukrywania całej dolnej belki.
Bo chyba jako jedyny używa NSP Panel 😉
lukasz06

klew wrote: Wed Jul 24, 2024 11:27 am
lukasz06 wrote: Wed Jul 24, 2024 11:12 am A opcja chowania etykiet - kanały, grupy, sceny?
Po raz kolejny: etykiety można chować już od dawna :P
Pisz wyraźnie, że chodzi Ci o ukrywanie dolnego menu, gdy nie ma scen ani grup. Albo coś w ten deseń

Specjalnie dodawaliśmy jakiś czas temu opcję ukrywania etykiet/labelek, bo były o to pytania. Ale możliwe, że cały czas to Ty o tym pisałeś i w efekcie dodaliśmy opcję, której nie chciałeś :P
Kolego @Klew, zwał jak zwał. Pisałem kiedyś labelki, nie wiedziałeś o co chodzi, ciągle mi odpowiadasz, że to już dawno jest i działa. Teraz dołączyłem do dyskusji z pytaniem o etykietę, bo tak to nazwałeś , to też nie rozumiesz. Już nie wiem jak mam to opisywać?
Proszę o ukrywanie dolnego menu, gdy nie używam scen, grup itp i jak słusznie zauważył kolega @djalex używam Ns Panel i zasłaniają one niepotrzebnie ekran i tak dość mały 😉
I to nie ja pytałem o te ukrywanie etykiet/kabelek, które już działają, a niewiele wnoszą. Moje zapytanie miało miejsce dopiero po tym jak to zostało wprowadzone.
lukasz06

Robert Błaszczak wrote: Wed Jul 24, 2024 2:09 pm Znamienne jest to, że nikt inny oprócz kolegi @lukasz06 nie zgłasza potrzeby ukrywania całej dolnej belki.
@Robert Błaszczak, nie tylko ja zgłaszałem ukrywanie dolnego menu, kolega @Leśny też coś sugerował.
Tylko ja, tak upierdliwie o to pytam, bo nigdy nie dostałem żadnej odpowiedzi na to pytanie.
A czy ktoś zgłaszał ostatnio dodaną opcję w aplikacji "Katalog Urządzeń"?
Robert Błaszczak

Katalog urządzeń ma raczej trochę inną funkcję.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
lukasz06

Robert Błaszczak wrote: Wed Jul 24, 2024 3:13 pm Katalog urządzeń ma raczej trochę inną funkcję.
Zgadza się, ale jakoś nie doczytałem na forum, żeby ktoś się jej domagał

Return to “Ogólna dyskusja”