O to chodzi główny kafelek w App.mipolansk wrote: Thu Aug 22, 2024 9:03 pmNie do końca rozumiem co masz na myśli. Jeśli chodzi o to co ma się wyświetlać na liście przy liczniku energii, to możesz wybrać w ustawieniach kanału licznika energii.Mmof wrote: Thu Aug 22, 2024 4:20 pm Pytanie a czy będzie opcja wybrania co ma się wyświetlać w głównym oknie App bo ja osobiście mam bilans wektorowy i chciał bym móc to zmienića nie ukrywam że czekam na to i fajnie było by mieć to w nowej wersji.
[A] Liczniki energii - 24.09 BETA
-
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Klikasz w kanał przez co przechodzisz do szczegółów.Mmof wrote: Fri Aug 23, 2024 10:34 amO to chodzi główny kafelek w App.mipolansk wrote: Thu Aug 22, 2024 9:03 pmNie do końca rozumiem co masz na myśli. Jeśli chodzi o to co ma się wyświetlać na liście przy liczniku energii, to możesz wybrać w ustawieniach kanału licznika energii.Mmof wrote: Thu Aug 22, 2024 4:20 pm Pytanie a czy będzie opcja wybrania co ma się wyświetlać w głównym oknie App bo ja osobiście mam bilans wektorowy i chciał bym móc to zmienića nie ukrywam że czekam na to i fajnie było by mieć to w nowej wersji.
Następnie ustawienia
I wybierasz co ma ci się wyświetlać:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Ok, czyli chciałbyś móc wybrać sposób bilansowania energii czynnej prezentowanej na liście kanałów. Dodamy opcje wyboru bilansowania (wektorowe vs arytmetyczne) dla aktualnego stanu energii czynnej, ale jeszcze chwilę trzeba poczekaćMmof wrote: Fri Aug 23, 2024 10:34 amO to chodzi główny kafelek w App.mipolansk wrote: Thu Aug 22, 2024 9:03 pmNie do końca rozumiem co masz na myśli. Jeśli chodzi o to co ma się wyświetlać na liście przy liczniku energii, to możesz wybrać w ustawieniach kanału licznika energii.Mmof wrote: Thu Aug 22, 2024 4:20 pm Pytanie a czy będzie opcja wybrania co ma się wyświetlać w głównym oknie App bo ja osobiście mam bilans wektorowy i chciał bym móc to zmienića nie ukrywam że czekam na to i fajnie było by mieć to w nowej wersji.

-
Dzięki wielkie bo w PGE mam bilansowanie wektorowe i muszę zawszę się zagłębiać żeby zobaczyć poprawną wartość nie wiele się różnią ale jednak.mipolansk wrote: Fri Aug 23, 2024 10:39 amOk, czyli chciałbyś móc wybrać sposób bilansowania energii czynnej prezentowanej na liście kanałów. Dodamy opcje wyboru bilansowania (wektorowe vs arytmetyczne) dla aktualnego stanu energii czynnej, ale jeszcze chwilę trzeba poczekać![]()
-
Witam. Zauważyłem brak płynnego przesuwu po wykresie zużycia energii.
-
Ja przy jednej fazie mam taki ekran. Nie justuje prawidłowo i obcina litery . Samsung S24+.
.
.
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....
-
Nie potwierdzam. Nie masz przypadkiem powiększonej czcionki systemowej?
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
-
@QLQ
Przesuń te okno z danymi palcem w lewo.
Przesuń te okno z danymi palcem w lewo.
-
Jeszcze taka jedna uwaga, na górze jest energia czynna oddana:
A niżej energia czynna zwrócona:
I raz wskazuje 0,01 kWh a niżej 0,00000 kWh
A niżej energia czynna zwrócona:
I raz wskazuje 0,01 kWh a niżej 0,00000 kWh