Zaproszenie do testów Auraton/Supla
-
Nie rozumiem tego... temperatura w pomieszczeniu ponad 22stC glowica na 17stC ale nadal grzeje. Termometr ustaw8ny na z4wnetrzny Auraton nie ten w glowicy...masakra!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....
-
A na 100% termometr główny wybrałeś właściwy? Ja takiego zachowania nie mialem. Może coś innego ustawione na sterowanie głowicą. Jest gdzieś dodane jako przełącznik źródła ciepła?QLQ wrote: Mon Oct 07, 2024 7:56 pm Nie rozumiem tego... temperatura w pomieszczeniu ponad 22stC glowica na 17stC ale nadal grzeje. Termometr ustaw8ny na z4wnetrzny Auraton nie ten w glowicy...masakra!
Screenshot_20241007_215522_SUPLA.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Możesz sprawdzić czy przełączenie bramki w tryb konfiguracji i próba połączenia się z jego AP teraz działa poprawnie ?Mmof wrote: Mon Oct 07, 2024 4:42 pm A więc zrobiłem aktualizację do wersji 24.10.02 i Box łączy się natychmiast
-
Wcześniej to sprawdzałem, ale dał pewności sprawdziłem teraz jeszcze kilka razy działa prawidłowo zaczyna rozgłaszać sieć natychmiast i można bez problemu się z nią połączyć po naciśnięciu Config. wraca natychmiast do normalnej pracy . Telefon łączy się z AP bramki w mniej niż 1sek. Jest teraz bardzo dobrze.
-
Co zauważyłem nie wiem czy było poruszane jak przełączam na na Termostacie czyli HM Ręczny/Program to głowica się otwiera i zamyka za każdym razem tak powinno być?
-
Termometr główny to ten zewnętrznymMmof wrote: Mon Oct 07, 2024 8:25 pmA na 100% termometr główny wybrałeś właściwy? Ja takiego zachowania nie mialem. Może coś innego ustawione na sterowanie głowicą. Jest gdzieś dodane jako przełącznik źródła ciepła?QLQ wrote: Mon Oct 07, 2024 7:56 pm Nie rozumiem tego... temperatura w pomieszczeniu ponad 22stC glowica na 17stC ale nadal grzeje. Termometr ustaw8ny na z4wnetrzny Auraton nie ten w glowicy...masakra!
..
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....
-
A może jakieś inne urządzenie uruchamia głowice. Sprawdź czy gdzieś nie dałeś jej jako urządzenie wykonawcze.QLQ wrote: Mon Oct 07, 2024 9:25 pmTermometr główny to ten zewnętrznymMmof wrote: Mon Oct 07, 2024 8:25 pmA na 100% termometr główny wybrałeś właściwy? Ja takiego zachowania nie mialem. Może coś innego ustawione na sterowanie głowicą. Jest gdzieś dodane jako przełącznik źródła ciepła?QLQ wrote: Mon Oct 07, 2024 7:56 pm Nie rozumiem tego... temperatura w pomieszczeniu ponad 22stC glowica na 17stC ale nadal grzeje. Termometr ustaw8ny na z4wnetrzny Auraton nie ten w glowicy...masakra!
..
Edit: wrzuć screeny jak masz to ustawione mam RC mogę spróbować to zasymulować czy u mnie będzie takie zachowanie.
-
Po aktualizacji urządzenie łączy się dobrze - chociaż przed u Mnie też działało bez problemu.
Jeśli chodzi o dodawanie w aplikacji nowych urządzeń to po wybraniu tryb automatyczny - od razu wywala taki komunikat zdjęcie nr1.
Z poziomu aplikacji nie można przejść do ustawień systemowych w trybie ręcznych zdjęcie nr2 - wszystko dotyczy iOS . Może to wrzucić w dział aplikacja . Po wejściu w wi fi łączy się bez problemu i dodaje nowe urządzenie
Może ktoś potwierdzić , może tylko u Mnie coś nie tak .
Jeśli chodzi o dodawanie w aplikacji nowych urządzeń to po wybraniu tryb automatyczny - od razu wywala taki komunikat zdjęcie nr1.
Z poziomu aplikacji nie można przejść do ustawień systemowych w trybie ręcznych zdjęcie nr2 - wszystko dotyczy iOS . Może to wrzucić w dział aplikacja . Po wejściu w wi fi łączy się bez problemu i dodaje nowe urządzenie
-
Tak Głowica się zachowuje. Nie mam pojęcia, czy to dobrze, czy źleMmof wrote: Mon Oct 07, 2024 8:40 pm Co zauważyłem nie wiem czy było poruszane jak przełączam na na Termostacie czyli HM Ręczny/Program to głowica się otwiera i zamyka za każdym razem tak powinno być?

-
Na iOS kreator dodawania urządzeń nigdy chyba nie działał super dobrze. To są raczej ogólne problemy z Suplą na iOS, a nie nic związanego z Boxem.LukiSpajder wrote: Tue Oct 08, 2024 3:00 am Jeśli chodzi o dodawanie w aplikacji nowych urządzeń to po wybraniu tryb automatyczny - od razu wywala taki komunikat zdjęcie nr1.