FHC było sparowane z BOX, nie mogłem do FHC doparować HM na obieg grzewczy dlatego zrobiłem factory. Funkcja TEST nie pokazywała żadnego sparowania na obiegach tylko led LINK ozn. sparowanie z BOX. Dalej jak piszesz musiałem resetować wszystko. Myślę, że to mogło być coś po stronie Auraton tym bardziej, że zbiegło się to z aktualizacją firmware do 2.13.klew wrote: Tue Oct 08, 2024 7:43 pm
Także FHC nie mogło być sparowane z Boxem, jeśli nie było widać kanałów FHC w Supli.
Oczywiście nie wykluczam tutaj jakiegoś błędu, ale prędzej podejrzewałbym, że jednak coś było nadal sparowane po stronie urządzeń Auraton i to powodowało problemy.
"Rejestracja urządzeń" w Supli nie ma znaczenia przy parowaniu urządzeń do bramki.
Nie mam tego screena z cloud po wejściu w kanał termostatu FHC był komunikat w stylu "czekaj aż urządzenie się połączy i prześlę konfiguracje " i kółeczko oczekiwania
Tak mam ten termometr, jest widoczny w kanałach, ma funkcję termometru tylko brak wartości i nie można przypisać do termostatów. W samym regulatorze nie ma żadnego termometru. Dane prześlę na PW.W kanałach z FHC jest jeden termometr. Na screenie nie jest on ustawiony, a ogólnie bramka ustawia go na sztywno. Nie sprwadzałem tego jeszcze u siebie, ale czy u Ciebie ten termometr jest normalnie w Cloud widoczny i ma funkcję "termometru"?
Czy mógłbyś podać adres mailowy Twojego konta i id urządzenia dla Auraton Box u Ciebie? Wtedy moglibyśmy pobrać z bazy danych konfigurację i sprawdzić dokładnie co tam się poustawiało. Jeśli to jest dla Ciebie ok, to prześlij dane w wiadomości prywatnej.