Zaproszenie do testów Auraton/Supla

robertklepacki94

Mmof wrote: Mon Nov 04, 2024 5:42 pm
YoMan wrote: Mon Nov 04, 2024 4:54 pm bo wy w ogóle nie rozumiecie nowoczesnego marketingu :lol: :lol: :lol:
Możecie nie ale jak wrzucałem link do aukcji to cena była 1100 z groszami a teraz prawie 1400 no marketing super 😂😁 tylko sprzedawca tłumaczy się że to ma narzucone z góry przez Auraton więc może niech się Auraton wypowie na temat bo dla mnie to jakiś wał i to gruby bo chciałem kupić zestaw ale w tym momencie się zastanawiam. Ewentualnie kupię pojedynczo elementy które potrzebuję.
Spokojnie dziś jest pierwszy dzień sprzedaży a pewnie chętnych nie brakuje. Nie wiadomo jakie mają stany dlatego dźwigają cenę, pewnie potrzeba parę dni i cena się ustatkuje.
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
serwis@lars.pl

Mmof wrote: Mon Nov 04, 2024 6:29 pm Czy ktoś mi powie dlaczego HC tak mruga?
https://youtube.com/shorts/6ai1bbCGNb0? ... 2tHIHv22K0
W instrukcji jest że tak miga e momencie komunikacji z urządzeniem skojarzonym ok ale dlaczego cały czas jak nic nie grzeję jest coś wysyłane.
Proszę odłączyć na chwilę zasilanie HC i sprawdzić sytuację. Sprawdzamy temat.
serwis@lars.pl

YoMan wrote: Mon Nov 04, 2024 4:54 pm bo wy w ogóle nie rozumiecie nowoczesnego marketingu :lol: :lol: :lol:
Możecie nie ale jak wrzucałem link do aukcji to cena była 1100 z groszami a teraz prawie 1400 no marketing super 😂😁 tylko sprzedawca tłumaczy się że to ma narzucone z góry przez Auraton więc może niech się Auraton wypowie na temat bo dla mnie to jakiś wał i to gruby bo chciałem kupić zestaw ale w tym momencie się zastanawiam. Ewentualnie kupię pojedynczo elementy które potrzebuję.
Rzekoma informacja od sprzedawcy o tym, że tak wysoka cena jest „narzucona przez Auratona” jest najdelikatniej mówiąc „nie na miejscu” i nie fair. Jest to pierwszy dzień sprzedaży bramki, więc proszę poczekać na aukcje innych sprzedawców i wybrać najkorzystniejszą dla siebie ofertę.
Mmof

serwis@lars.pl wrote: Mon Nov 04, 2024 7:39 pm
Rzekoma informacja od sprzedawcy o tym, że tak wysoka cena jest „narzucona przez Auratona” jest najdelikatniej mówiąc „nie na miejscu” i nie fair. Jest to pierwszy dzień sprzedaży bramki, więc proszę poczekać na aukcje innych sprzedawców i wybrać najkorzystniejszą dla siebie ofertę.
Dzięki za informacje, dlatego pytam u źródła. 😁
dawo

Polecam tego sprzedawcę można sobie skompletować za rozsądną cenę
https://allegro.pl/oferta/auraton-box-b ... 6798365529
Rem125

dawo wrote: Mon Nov 04, 2024 8:59 pm Polecam tego sprzedawcę można sobie skompletować za rozsądną cenę
https://allegro.pl/oferta/auraton-box-b ... 6798365529
Ale to i tak nie zmienia faktu zakupu Auraton Box w zestawie z Bramką Auraton Supla za 1,00 zł.

Poprostu na dzień dzisiejszy taka oferta nie istnieje.
Mmof

serwis@lars.pl wrote: Mon Nov 04, 2024 7:30 pm
Mmof wrote: Mon Nov 04, 2024 6:29 pm Czy ktoś mi powie dlaczego HC tak mruga?
https://youtube.com/shorts/6ai1bbCGNb0? ... 2tHIHv22K0
W instrukcji jest że tak miga e momencie komunikacji z urządzeniem skojarzonym ok ale dlaczego cały czas jak nic nie grzeję jest coś wysyłane.
Proszę odłączyć na chwilę zasilanie HC i sprawdzić sytuację. Sprawdzamy temat.
Po odłączeniu od prądu na około 15 sek. HC działa poprawnie ale wcześniej wyłączałem przyciskiem i włączałem nie pomogło na tą przypadłość dopiero całkowite odłączenie zasilania.
Mmof

A tak zapytam bo na początku była mowa że jeżeli zajdzie taka potrzeba to Auraton weźmie pod uwagę zmiany wizualne Termostatu (HM) powiem szczerze że podoba mi się wasz Regulator 2YA i bym bym za tym żeby on dołączył do serii Smart bo wygląda fajnie 😉
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Wojt.B

jestem za zmianą coś ala GKW
ewentualnie w obecnym możliwość wymiany ramki tej alu na kolory 8-)
dodatkowo Radiator Controller dobre aby był też w czarnym kolorze...
cinas

Pytanie
Czy da się przenieś konfigurację z boxa testowego na box produkcyjny ?

Dostałem informację iż będzie wymiana

Return to “Nowości”