Pomożesz w trenowaniu sztucznej inteligencji ?
-
To ma słabą skuteczność. Po prostu nie wyciągniesz nic sensownego na modelu, który wciskasz w urządzenie.
-
Tu chyba liczy się każdy rodzaj licznika, a nie tylko jeden wybrany, gdzie są wartości po przecinkuuchnast.michal wrote: Wed Oct 16, 2024 10:11 amTylko pełne metry? Chyba nie o takie trenowanie chodziło:)
Gdyby było inaczej, to bym nie otrzymał zestawu.
-
rafalekkalwak@wp.pl wrote: Wed Oct 16, 2024 10:32 am
Pytanie pośrednio do Ciebie a pośrednio do Ergo Energia
A próbowaliście w ogóle zapiąć istniejące rozwiązanie https://github.com/jomjol/AI-on-the-edge-device do Supli? Albo wykorzystać model po stronie serwera?
Ja patrzyłem na to, ale napisane w IDF i to starym i mnie to przerosło. Ale sam odczyt z licznika w zasadzie od ręki zaczął działać
HAHAHA @robertklepacki94 w myślach mi czytasz
Cześć,
To rozwiązanie ma kilka znaczących problemów skreślających je z wykorzystania w sposób jaki byśmy chcieli. Już pomijając integrację z dedykowaną aplikacją, to niestety skuteczność pozostawia wiele to życzenia. Musimy patrzeć na to wszystko trochę szerzej - technologia w której ta biblioteka została napisana, jest mówiąc delikatnie "starodawna" i ciężko takie coś wdrożyć. Tak jak wspomniałem wcześniej - największym problemem jest jednak ta skuteczność.
-
Od dłuższego czasu szukam rozwiązania które obsłuży mój licznik wody w piwnicy na supli. Ten pomysł wydaje się rewelacyjny i może mieć wiele zastosowań
Wielkie Brawa!!!.SSUPER PROJEKT
Jak tylko będzie można to już dostać zamawiam od razu graty i montuje:)
Wielkie Brawa!!!.SSUPER PROJEKT
Jak tylko będzie można to już dostać zamawiam od razu graty i montuje:)
-
Cześć,
Dostaliśmy kilka wiadomości, w których padły prośby nt. udostępnienia instrukcji montażu poszczególnych elementów.
Z tego powodu, wrzucamy złożenie, które może okazać się dla Was pomocne
Zaczynając od góry:
1. Cam Meter,
2. ErgoBar-S,
3. ErgoAxis,
4. ErgoBar-M,
5. ErgoAxis,
6. ErgoBar-L,
7. ErgoMount.
Stawiamy na Waszą wyobraźnię. Elementy można dobierać wedle własnych potrzeb.
Dostaliśmy kilka wiadomości, w których padły prośby nt. udostępnienia instrukcji montażu poszczególnych elementów.
Z tego powodu, wrzucamy złożenie, które może okazać się dla Was pomocne
Zaczynając od góry:
1. Cam Meter,
2. ErgoBar-S,
3. ErgoAxis,
4. ErgoBar-M,
5. ErgoAxis,
6. ErgoBar-L,
7. ErgoMount.
Stawiamy na Waszą wyobraźnię. Elementy można dobierać wedle własnych potrzeb.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Okazuje się, że też załapałem się do testów tego cudeńka, a jako, że chłopaki to moi ziomale z okolic, wpadłem na pewien pomysł, który im przedstawiłem, na „nieco” inne zastosowanie modułu;). Zobaczymy jak się odniosą, w razie czego założę na drugi wodomierz. Na pierwszym pracuje tcrt5000.
https://kryry01.aqi.eco/pl
https://app.weathercloud.net/d4311785603
https://app.weathercloud.net/d4311785603
-
dzis w nocy wysiadł mi internet, rano robiłem restart szafy. gdzie jest też ładowarka od ergo.
od tego czasu brak pomiaru, mimo połączenia.
mam restartować cxy chcecie tam "zajrzeć"?
Tu jest za mało miejsca abym wszystko mógł wypisać, co mam z supli
-
A jest pokazany kanał jako online?Gang wrote: Sun Oct 20, 2024 6:38 pm dzis w nocy wysiadł mi internet, rano robiłem restart szafy. gdzie jest też ładowarka od ergo.
Jeśli tak to w cloud w ustawieniach ocr możesz sprawdzić czy działa pobranie ostatniego zdjęcia. Jak jest wszystko ok, to nic nie musisz robić
Kiedy będzie Supla Offline Party / SOP#2025 ?
-
Dobra, mój błąd
Teść się mnie pytał co to jest... ale że ruszał tym to już się nie przyznał Dziś poprawię widok.
Teść się mnie pytał co to jest... ale że ruszał tym to już się nie przyznał Dziś poprawię widok.
Tu jest za mało miejsca abym wszystko mógł wypisać, co mam z supli