Pomożesz w trenowaniu sztucznej inteligencji ?

kris.sg

Dzięki za wylosowanie
Z przyjemnością potestuję :)
■Rpi4(m.2) Supla Cloud, Scripts ■Rpi3(sd) SD: 6x MI ATC, 1x W.S.
ROLETY_V3 x12 ■SWITCH_DUAL x4 ■GATE_MODULE_V3 x1 ■SOCKET_SSR x1 ■SMOKE_MODULE x1
SONOFF_TOUCH x4 ■YUNSCHAN x1 ■STAITCASE_DIMMER x1 ■MEW-01 x2 ■mROW-02 x1 ■LEW-01 x1
POW_R2 x2 ■SP111 x3
Patryk

Ja już dostałem.
Dzięki :D
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Zibi_007

Fajnie! Masz super prezent na święta :)

Moja wiadomość z danymi do wysyłki dalej nie została nawet odczytana :(
Zachęcam do dodawania urządzeń Zigbee do bramki Z2S, zgłoszenia tutaj: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=16638

Nec Hercules contra plures!
kris.gie

Też właśnie odebrałem, również dziękuję.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Patryk

@ERGOenergia
W/g mnie musielibyście "dopracować" oświetlenie.
To była najwieksza trudność, żeby tak ustawić kamerę, aby nie było odbicia światła.
Może jak by te "szkiełko" było mleczne, tak jak to jest w żarówkach led-owych, albo cztery diody na rogach też mleczne, albo diody dookoła, tak jak jest to w kamerach.
Przydał by się również, przynajmniej w trybie konfiguracji, podgląd online, bo te robienie i odświeżanie zdjęć po każdym przestawieniu, to nie jest dobre rozwiązanie.
Może jakaś osobna apka, na czas ustawiania kamery ?
Ps.
Tak udało mi się ustawić:
adrian4477

Do mnie również sprzęcik dotarł - dzięki!
Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, bogaty zestaw, niczego nie brakuje.
Jedyne do czego bym się przyczepił podczas montażu to jakość wydruków - osobiście miałem problem z wciśnięciem śrub do złączek - otwory były za ciasne. Gdyby chociaż śruby były trochę dłuższe, to dało by się je "wciągnąć" w otwór skręcaniem, a tak to musiałem posiłkować się kombinerkami.
Napotkałem jeden problem w Cloud. Ustawiłem jednostki jako m3 i podczas wpisywania max dozwolonego przyrostu, po kliknięciu poza obszar pola edycji wartości dodawana jest cyfra 3. Gdy usunę jednostkę "m3" problemu nie ma. Ficzer? :D
Co do jakości zdjęcia wydaje mi się, że jest git.
Duch__

Patryk wrote: Thu Dec 12, 2024 3:11 pm @ERGOenergia
W/g mnie musielibyście "dopracować" oświetlenie.
To była najwieksza trudność, żeby tak ustawić kamerę, aby nie było odbicia światła.
Może jak by te "szkiełko" było mleczne, tak jak to jest w żarówkach led-owych, albo cztery diody na rogach też mleczne, albo diody dookoła, tak jak jest to w kamerach.
Przydał by się również, przynajmniej w trybie konfiguracji, podgląd online, bo te robienie i odświeżanie zdjęć po każdym przestawieniu, to nie jest dobre rozwiązanie.
Może jakaś osobna apka, na czas ustawiania kamery ?
Ps.
Tak udało mi się ustawić:
Ten moduł w środku to jest esp32 cam który ma fabrycznie 1 diodę.
Juszczaczek1

adrian4477 wrote: Thu Dec 12, 2024 3:56 pm
Napotkałem jeden problem w Cloud. Ustawiłem jednostki jako m3 i podczas wpisywania max dozwolonego przyrostu, po kliknięciu poza obszar pola edycji wartości dodawana jest cyfra 3. Gdy usunę jednostkę "m3" problemu nie ma. Ficzer? :D
Co do jakości zdjęcia wydaje mi się, że jest git.
U mnie to samo wpisałem 1 a wyszły takie kwiatki
Patryk

Czy godzina z "zdjęcia" mogła by być w/g strefy czasowej, a nie UTC ?
przygod

Zibi_007 wrote: Thu Dec 12, 2024 12:46 pm Fajnie! Masz super prezent na święta :)

Moja wiadomość z danymi do wysyłki dalej nie została nawet odczytana :(
Być może partiami? Do mnie też chyba nic nie wyjechało bo inpost się nie odzywał.

Return to “Ogólna dyskusja”