H801

User avatar
pzygmunt
Posts: 18632
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków

Post

Sprawdź wersję z załącznika.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
kubayashi
Posts: 37
Joined: Wed Dec 14, 2016 4:45 pm

Post

Postaram się dziś wieczorkiem.
User avatar
slawek
Posts: 2466
Joined: Mon Mar 14, 2016 11:48 pm
Location: Biała Podlaska

Post

Potwierdzam - mam tak samo - zachowuje się jakby pasek był zupełnie odłączony.
Jest tylko mignięcie w trakcie łączenia z siecią.
Więcej - próbowałem skompilować z najnowszych źródeł i moja kompilacja nie startuje nawet wifi... i plik jest nieco większy...
TEORIA jest wtedy gdy wszystko wiemy i nic nie działa
PRAKTYKA jest wtedy gdy wszystko działa a my nie wiemy dlaczego
My łączymy teorię z praktyką czyli nic nie działa i nikt nie wie dlaczego
kubayashi
Posts: 37
Joined: Wed Dec 14, 2016 4:45 pm

Post

pzygmunt wrote: Wed Aug 16, 2017 11:31 am Sprawdź wersję z załącznika.
Niestety. Ta sama sytuacja co poprzednio.
User avatar
Lector
Posts: 1471
Joined: Fri Nov 17, 2017 2:26 pm
Location: Poznań

Post

A takie pytanie, czy można by zrobić sterowanie każdym kanałem PWM z osobna?
Czyli 5 suwaków do każdego kanału osobno.
Niespełniony automatyk. :mrgreen:
https://www.youtube.com/@3D_Lamp.Photos
rrk
Posts: 23
Joined: Thu Dec 15, 2016 9:38 am

Post

5 suwaków świetny pomysł można by używać wtedy jednego sterownika H801 jako pięcio kanałowy ściemniacz
User avatar
pzygmunt
Posts: 18632
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków

Post

Lector wrote: Sat Jan 20, 2018 5:37 pm A takie pytanie, czy można by zrobić sterowanie każdym kanałem PWM z osobna?
Czyli 5 suwaków do każdego kanału osobno.
Można
muniek99
Posts: 5
Joined: Wed Mar 06, 2019 9:53 am

Post

Panowie, wiem, że temat troszkę stary ale mam H801 i podczas próbowania wgania softu mam coś takiego co poniżej.

Coś mogę z tym zrobić?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
edm
Posts: 451
Joined: Mon Jan 15, 2018 6:18 pm

Post

Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023 :D
SzymaneK
Posts: 28
Joined: Tue Sep 03, 2019 6:05 am
Location: Stradomia Wierzchnia

Post

Witam a jak w tym sofcie dostać się do trybu konfiguracji?

Pozdrawiam

Return to “Zagadnienia ogólne”