Powinieneś spróbować:
https://es-forum.supla.org/viewtopic.php?f=70&t=5966
Firmware dla kontrolera RGBWW H801
-
Dziękuję elmaya. Wypróbuję ten soft. Znowu mnie pozytywnie zaskoczyłeś Jesteś mistrzem w tym co robisz.
-
U mnie elmaya nie działa, nie zapisuje w epromie. Może to moja wina, ciekawy jestem opinii innych. Obecnie bazuję na sofcie Zibiego.
e-talking............
Byłem tam - Supla Offline Party 2023
-
uchnast.michal wrote: Fri Feb 21, 2020 4:55 pm U mnie elmaya nie działa, nie zapisuje w epromie. Może to moja wina, ciekawy jestem opinii innych. Obecnie bazuję na sofcie Zibiego.
I have several working, what have you uploaded and how?
-
Difficult question, I was convinced that the latest softelmaya wrote: Fri Feb 21, 2020 4:57 pmuchnast.michal wrote: Fri Feb 21, 2020 4:55 pm U mnie elmaya nie działa, nie zapisuje w epromie. Może to moja wina, ciekawy jestem opinii innych. Obecnie bazuję na sofcie Zibiego.
I have several working, what have you uploaded and how?
If it's my fault then I'm sorry, really
e-talking............
-
Do you have a push button connected to Gpio0?
-
Yes I do
e-talking............
-
If you have any of the LEDs on and press the button, what does it do? (I should turn everything off)
if you press the button again? (should turn on with the last setting)
If you have any LED on and disconnect the power and reconnect what does it do? (should turn on with the last setting)
Remember that the values are stored 3 seconds after changing the setting.
if you press the button again? (should turn on with the last setting)
If you have any LED on and disconnect the power and reconnect what does it do? (should turn on with the last setting)
Remember that the values are stored 3 seconds after changing the setting.
-
Czy próbowałeś ten soft ? Ja wgrałem i wszystko działa dobrze - tylko nie pamięta ostatniego stanu po zaniku zasilania.Zibi wrote: Thu Feb 20, 2020 9:16 pm Dziękuję elmaya. Wypróbuję ten soft. Znowu mnie pozytywnie zaskoczyłeś Jesteś mistrzem w tym co robisz.
Czy to kwestia softu czy ustawień cloud-a?
Jak działa u Ciebie ?
Ja mam na innym sterowniku H801 soft od elmaya versję RGBW - i działa wszystko płynnie bez efektu rozbłysku po utracie WIFI i również z pamięcią stanu po zaniku zasilania. Teraz zależy mi aby były W + W - dwie oddzielne taśmy LED.
-
Coś sknociłeś. Ja wczoraj dostałem h801, wyczyściłem blank1m i wszystko działa..zlomar wrote: Thu Mar 12, 2020 7:35 pmCzy próbowałeś ten soft ? Ja wgrałem i wszystko działa dobrze - tylko nie pamięta ostatniego stanu po zaniku zasilania.Zibi wrote: Thu Feb 20, 2020 9:16 pm Dziękuję elmaya. Wypróbuję ten soft. Znowu mnie pozytywnie zaskoczyłeś Jesteś mistrzem w tym co robisz.
Czy to kwestia softu czy ustawień cloud-a?
Jak działa u Ciebie ?
Ja mam na innym sterowniku H801 soft od elmaya versję RGBW - i działa wszystko płynnie bez efektu rozbłysku po utracie WIFI i również z pamięcią stanu po zaniku zasilania. Teraz zależy mi aby były W + W - dwie oddzielne taśmy LED.
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....