Potwierdzam tak jak QLQ napisał wszytko działa u mnie bez problemów.zlomar wrote: Thu Mar 12, 2020 7:35 pmCzy próbowałeś ten soft ? Ja wgrałem i wszystko działa dobrze - tylko nie pamięta ostatniego stanu po zaniku zasilania.Zibi wrote: Thu Feb 20, 2020 9:16 pm Dziękuję elmaya. Wypróbuję ten soft. Znowu mnie pozytywnie zaskoczyłeś Jesteś mistrzem w tym co robisz.
Czy to kwestia softu czy ustawień cloud-a?
Jak działa u Ciebie ?
Ja mam na innym sterowniku H801 soft od elmaya versję RGBW - i działa wszystko płynnie bez efektu rozbłysku po utracie WIFI i również z pamięcią stanu po zaniku zasilania. Teraz zależy mi aby były W + W - dwie oddzielne taśmy LED.
Firmware dla kontrolera RGBWW H801
-
-
Czy ten firmware elmaya zadziała z HomeAssistant?
-
Cześć
dawno temu flashowałem jakiś chiński kontroler na esp przy pomocy instrukcji tutaj zawartych.
Moja sieć wifi jest teraz ustawiona w trybie "wpa-psk/wpa2-psk". Niestety nowy sprzęt, który kupiłem (nawilżacz) wymusza, by było to po prostu czyste "wpa2-psk". Niestety po przestawieniu w ten sposób rozłączają się LEDy.
Jest jakaś opcja, żeby jeszcze raz połączyć się z WiFi w H801, bez przeflashowywania od nowa? w panelu kontrolnym supli nie widzę nigdzie tego..
z góry dzięki
dawno temu flashowałem jakiś chiński kontroler na esp przy pomocy instrukcji tutaj zawartych.
Moja sieć wifi jest teraz ustawiona w trybie "wpa-psk/wpa2-psk". Niestety nowy sprzęt, który kupiłem (nawilżacz) wymusza, by było to po prostu czyste "wpa2-psk". Niestety po przestawieniu w ten sposób rozłączają się LEDy.
Jest jakaś opcja, żeby jeszcze raz połączyć się z WiFi w H801, bez przeflashowywania od nowa? w panelu kontrolnym supli nie widzę nigdzie tego..
z góry dzięki