SUPLA Scripts

Awatar użytkownika
Espablo
Posty: 1465
Rejestracja: śr cze 29, 2016 5:04 pm
Lokalizacja: Oświęcim
Kontaktowanie:

czw gru 27, 2018 1:23 pm

Po przydzieleniu dostępu wywala mi taki błąd - logowanie z SUPLA
błąd1.jpg
błąd1.jpg (23.57 KiB) Przejrzano 1047 razy
Przy normalny logowaniu to samo
błąd.jpg
błąd.jpg (6.07 KiB) Przejrzano 1050 razy
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu. :? :roll:
https://github.com/Espablo
wsosniak
Posty: 406
Rejestracja: sob cze 02, 2018 8:02 am

czw gru 27, 2018 1:59 pm

a u mnie logowanie przebiegło pomyślnie ale jedna rzecz przestała chodzić (wczoraj jeszcze działało) : mam jedno urządzenie SLW-01 i do tego zrobionych kilka scen. I żadna z nich nie działa (brak reakcji urządzenia SLW-01 ) . Załozyłem nową scenę i też zero reakcji .

Samo SLW-01 chodzi poprawnie , bo z aplikacji na telefonie mogę nim sterować bez problemu.
Awatar użytkownika
fracz
Posty: 1833
Rejestracja: pt paź 28, 2016 10:56 pm
Lokalizacja: Rybna

czw gru 27, 2018 4:33 pm

@Espablo na którym svr mieszkasz?
Awatar użytkownika
Espablo
Posty: 1465
Rejestracja: śr cze 29, 2016 5:04 pm
Lokalizacja: Oświęcim
Kontaktowanie:

czw gru 27, 2018 5:13 pm

fracz pisze:
czw gru 27, 2018 4:33 pm
@Espablo na którym svr mieszkasz?
Hehe stary jestem, więc svr1 :D
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu. :? :roll:
https://github.com/Espablo
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 8726
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

czw gru 27, 2018 7:24 pm

Espablo pisze:
czw gru 27, 2018 5:13 pm
fracz pisze:
czw gru 27, 2018 4:33 pm
@Espablo na którym svr mieszkasz?
Hehe stary jestem, więc svr1 :D
Błąd wynika z tego, że dodałeś urządzenie (ID 37974) z kanałem o nieznanej funkcji na co API nie jest odporne.
wsosniak
Posty: 406
Rejestracja: sob cze 02, 2018 8:02 am

czw gru 27, 2018 8:24 pm

wsosniak pisze:
czw gru 27, 2018 1:59 pm
..... mam jedno urządzenie SLW-01 i do tego zrobionych kilka scen. I żadna z nich nie działa (brak reakcji urządzenia SLW-01 ) . Załozyłem nową scenę i też zero reakcji .

Samo SLW-01 chodzi poprawnie , bo z aplikacji na telefonie mogę nim sterować bez problemu.
dodatkowo, usunąłem SLW-01 z cloud-a . Dodałem ponownie . Potworzyłem nowe sceny w supla script 3.0 , ale niestety slw-01 nie reaguje po uruchomieniu scen

A z aplikacji jest ok.
@fracz ? coś robie źle ? jakiś upgrade firmware-u może ? (obecna wersja 2.5.5)
Awatar użytkownika
Espablo
Posty: 1465
Rejestracja: śr cze 29, 2016 5:04 pm
Lokalizacja: Oświęcim
Kontaktowanie:

czw gru 27, 2018 8:55 pm

pzygmunt pisze:
czw gru 27, 2018 7:24 pm
Espablo pisze:
czw gru 27, 2018 5:13 pm
fracz pisze:
czw gru 27, 2018 4:33 pm
@Espablo na którym svr mieszkasz?
Hehe stary jestem, więc svr1 :D
Błąd wynika z tego, że dodałeś urządzenie (ID 37974) z kanałem o nieznanej funkcji na co API nie jest odporne.
Nie mogę usunąć tego urządzenia.
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu. :? :roll:
https://github.com/Espablo
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 8726
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

czw gru 27, 2018 8:58 pm

Spróbuj teraz
Awatar użytkownika
Espablo
Posty: 1465
Rejestracja: śr cze 29, 2016 5:04 pm
Lokalizacja: Oświęcim
Kontaktowanie:

czw gru 27, 2018 9:17 pm

pzygmunt pisze:
czw gru 27, 2018 8:58 pm
Spróbuj teraz
Udało się :)
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu. :? :roll:
https://github.com/Espablo
Awatar użytkownika
fracz
Posty: 1833
Rejestracja: pt paź 28, 2016 10:56 pm
Lokalizacja: Rybna

czw gru 27, 2018 11:16 pm

wsosniak pisze:
czw gru 27, 2018 8:24 pm
slw-01 nie reaguje po uruchomieniu scen
Powinno teraz działać.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Projekty użytkowników”