Panowie mam pytanie od kilku dni testuje urządzenie sonoff 4CHPROR3 i od czasu do czasu (kilka razy na dzień lub w nocy) zdarza się że modów się sam włącza po jakimś czasie się wyłącza. W logach urządzenia można przeczytać "chwszytko włączone ""przycisk na urządzeniu wyzwolone"
Do modułu nie ma podpiętych żadnych pilotów jest tylko połączone wifi zasięg prawie full.
Miał ktoś podobny problem ? Wymieniłem urządzenie na inne ( mam ich 4) i drugie zachowuje się tak samo
Sonoff 4CH Pro
-
Witam
Czy ma ktoś wcześniejszą wersję softu do Sonoff 4chpro niż ta teraz aktualne generowana z Buidera? Coś nie chce mi działać dobrze RF
Czy ma ktoś wcześniejszą wersję softu do Sonoff 4chpro niż ta teraz aktualne generowana z Buidera? Coś nie chce mi działać dobrze RF
-
Mam ten sam problem. Za cholerę nie mogę zaprogramować nowego świeżo ogranego sonoff4chR3 po pilot RF. Kurcze, nie przyszło mi do głowy go zaprogramować przed zmianą softu na suplę...djchester22 wrote: Sat Feb 03, 2024 9:14 am Witam
Wciskanie 2x przycisku po prostu włącza i wyłącza dany kanał, próbowałem z różnymi prędkościami, lipa.
Ma ktoś w zapasie soft z działającym RF lub wie jak sobie z tym poradzić???
-
A od kiedy GG obsługuje SYN470R? możecie obejść ten moduł za pomocą odpowiedniej modyfikacji którą znajdziecie w internecie i wtedy odczytacie to za pomocą RF.goku22 wrote: Sun Mar 17, 2024 3:00 pmMam ten sam problem. Za cholerę nie mogę zaprogramować nowego świeżo ogranego sonoff4chR3 po pilot RF. Kurcze, nie przyszło mi do głowy go zaprogramować przed zmianą softu na suplę...djchester22 wrote: Sat Feb 03, 2024 9:14 am Witam
Wciskanie 2x przycisku po prostu włącza i wyłącza dany kanał, próbowałem z różnymi prędkościami, lipa.
Ma ktoś w zapasie soft z działającym RF lub wie jak sobie z tym poradzić???
https://gui-generic-builder.supla.io/
-
Witam
Czy posiada ktoś firmware który obsługuje więcej niż jeden czujnik temperatury ds18b20 do 4ch pro v1.1
Czy posiada ktoś firmware który obsługuje więcej niż jeden czujnik temperatury ds18b20 do 4ch pro v1.1

-