u mnie na zwykłym ściemniaczy tylko jeden kolor przyciemnianie też działa.
A teraz czy jest szansa zmiany ikony żarówki w ściemniaczu ledów na ładniejszą żarówkę ewentualnie jakąś taśmę led? I drugie co bym widział to włączanie ledów po przesunięciu w prawo i tam załącz i wyłącz? coś ala brama tylko z drugiej strony.
SUPLA+ czyli alternatywna wersja aplikacji
-
Zainstalowałem i jestem zadowolony, brakuje mi tylko rotacji ekranu. Jak dodasz jeszcze obrót w poziomie/pionie to będzie dla mnie kompletnamichael wrote: ↑Fri Feb 01, 2019 11:06 am Zainspirowany aplikacją od @lesny8 - w pierwszym poście dodałem zaktualizowaną swoją alternatywną aplikację.
viewtopic.php?p=21962#p21962
-
Dobrze, że tło lokalizacji jest jaśniejszym kolorem. Lepiej to wygląda wizualnie i aplikacja nie jest taka krzykliwa.
Kolega @lesny8 też ma to fajnie zrobione, ale jakoś dużo tego mocno zielonego dziwnie bije po oczach - przynajmniej u mnie na telefonie.
Kolega @lesny8 też ma to fajnie zrobione, ale jakoś dużo tego mocno zielonego dziwnie bije po oczach - przynajmniej u mnie na telefonie.
-
Dla mnie super ale jednak bardziej podobało mi się gdy była standardowa ikonka bramy głównej . Przy tej fajnie wygląda jak trzymam telefon w ręku ale jak jade samochode i jeszcze mam na nosie wzmacniacze do jazdy to jakos mi taki wygląd nie pasuje. Jeżeli jest taka możliwość to poprosiłbym ze stara ikonką bo reszta jest rewelacyjna .
-
Jeszcze trochę i ikony bedziemy zmieniac sami na cloud i aplikacja je będzie pobierać.
-
Robiłem taką wersję, ale rozjeżdżają się niektóre rzeczy, tj. rolety, liczniki oraz crashuje się apka
Również mam to odczucie Na kompie ta ikonka fajnie wyglądała, ale przekombinowałem
Dokładnie Dlatego tą wersję traktuję jako przejściową i jako zabawę
-
Wstaw starą ikonkę od bramy to będę happy Reszta jest super i może zostać.
-
Co ci w niej nie pasuje?
Moim zdaniem brama też jest super!!!
TEORIA jest wtedy gdy wszystko wiemy i nic nie działa
PRAKTYKA jest wtedy gdy wszystko działa a my nie wiemy dlaczego
My łączymy teorię z praktyką czyli nic nie działa i nikt nie wie dlaczego
PRAKTYKA jest wtedy gdy wszystko działa a my nie wiemy dlaczego
My łączymy teorię z praktyką czyli nic nie działa i nikt nie wie dlaczego
-
Słabiej ją widzę jak mam telefon w uchwycie w samochodzie , stara jakoś jest dla mnie bardziej wyrazista . Nie każdy ma sokoli wzrok a niektórzy jeszcze noszą wzmacniacze na nosie
-
Wersja aplikacji ze wsparciem obrotu pion/poziom, ale może (nie musi) crashować apkę, rozjeżdżać się na roletach, rgb i licznikach.
W tej wersji oryginalna ikona bramy
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.